AVON rendelés

Tupírozó fésű, gránátalmás és mangós testpermet, gránátalmás arcradír.
Perfectly flesh körömlakk, Super Shock Max szempillaspirál és egy kis fekete lakkszerű neszesszer. A lakk már megvan, nagyon szép nude árnyalat van. A kis táska pont jó lesz arra, hogy napközben ezt-azt magammal vigyek, mert nem túl nagy, de egy púderre, szemceruzára szájfényre bőven elég. A spiráltól pedig nagyon sokat várok. A csomagolása hihetetlenül tetszik, bár a kép egyáltalán nem adja vissza a szint, mert kéknek tűnik, valójában csodaszép türkiz, ahogyan a neszesszer belső bélése is. Pont összeillenek.
OH TE JÓ ÉG!!! Ez volt az első reakcióm, amikor magamra fújtam az új Reese Witherspoon parfümöt (mivel illatmintám nem volt). Azt hiszem ez lesz egy jó ideig a kedvenc parfümöm. Annyira régóta várok egy ilyesmi illatra. A dobozás ez áll: "Reese Witherspoon Expressions- Laugh Often, vidám és derűs. Zöld- és fehér tealevelekbe göngyölt derűs mandarin és rózsaszín babarózsa spontán robbanása."
Az illat "stílusa"  szerintem nagyon hasonló a Gioia di Acqua-éhoz, amit szintén imádok, csak hát azt nem veszem meg, mert elég borsos ára van. Nem azt mondom, hogy olyan, de aki azt szereti, szerintem ezt is fogja. Nem erős, édes, tömény illata van, hanem könnyed, tényleg olyan vidám, derűs. Jobb szót nem is tudnék rá. Nekem nagyon nagyon tetszik.Aminek külön örülök, hogy EDP, így remélem sokáig érződni fog az illata.

Végül a ráadás, a két kedvezményesen megvásárolt ékszerszett. A felső sorban 5 pár fülbevaló van, szerintem nagyon csinosak 1000 Ft-ért.
Alul pedig egy szép, szerintem különleges nyaklánc, kicsit vintage stílusú, van hozzá egy pár sima strasszköves ezüst fülbevaló is. Ez azt hiszem, hogy csak tanácsadónők részére volt meghirdetve, ha valamennyit vásárolnak a katalógusokból, akkor 125 Ft-ért lehetett megvenni (igen: 125, nem 1250!).  Szóval nagyon örülök a sok szép szerzeménynek :)
Nektek melyik tetszik?

CONVERSATION

2 comments:

Zsu said...

Szia!
A fülikkel hogy vagy megelégedve? Jó az ár, én most adom majd le a rendelést a következő héten, másfél hét múlva jönne meg... Érdekel a fülicsomag.

Csipkelány said...

A fülbevalók? Hát szintén szólva mostanában többet hordtam nagyobb, lógós fülbevalókat vagy gyöngyösöket, mint ezt, de csak mert ahhoz volt kedvem. Egyébként szerintem sok gond nem lehet velük, szóval ennyi pénzért szerintem megéri.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...