Glamour napi csalódások

A tavalyi csizmavásárlásom után gondoltam, idén sokkal több helyen beváltom a kuponjaimat, hát ez sajnos nem jött össze. Annak ellenére, hogy felkészült voltam, és határozott elképzeléseim is voltak arról, hogy mit szeretnék, nem sikerült sok mindent beszereznem.
Az Árkádban mászkáltam, konkrétan az egész napom ráment a semmire. Piros kabátot szerettem volna leginkább venni, ezen kívül egy fehér blézert, fekete táskát, pár zoknit (valami szebbeket, amit szoknyához, ruhához felvehetnék) és ecseteket akartam.
Piros kabát terén igencsak gyér a mostani kínálat, ami van, az is elég silány, mondhatni ronda. Ahol a szín tetszett volna, ott a fazon vagy a "melegségi fokozat" nem volt jó. Fazonra meg igazán azt mondanám, hogy sehol sem volt semmi jó. Pedig még a Zarába is benéztem, mondom ha ott találok egy tutit, kiadok rá 20 ezret és nem érdekel, hogy ott nincs kupon. De ami ott volt, az is elég gagyi, ráadásul, karban szűk az, ami egyébként jó lenne, ha meg karban jó, akkor meg rajtam egy zsák. Szóval kész katasztrófa. A lecsatolhatatlan kapucnik és a narancssárgás, téglaszínű árnyalatok teljesen elvették a kedvem.
Fehér blézert egyetlen helyen sem láttam :( No comment.
Fekete táska terén sem túl bő a kínálat, főleg, ha egy normál méretűt akarok, amibe legalább egy füzet és az egyéb hétköznapi tárgyak rendesen (értsd: nem kell gyömöszölni) beleférnek. Szóval ezt sem találtam.
Zoknit a Calzedoniában akartam venni, még sosem voltam ott, de gondoltam, kipróbálom, mert mindenki Calzedoniás szatyorral mászkált és tömve volt emberekkel és amúgy is gondoltam valamiért csak oda vannak az emberek érte. Hát itt is elég nagy csalódás ért. A bolt tömve volt emberekkel (nem értem miért, kb. annak jó, aki csak harisnyát akar venni, abból is a minimált, mert a többi 3000 fölött van), a kínálat elég unalmas és nem valami nagy. Amire még azt mondtam volna, hogy elmegy, azok a zoknik kezdődtek 2300 Ft-nál, úgyhogy továbbra sincs onnan semmim.(Women's Secret, Tezenis, J. Press szintén). Végül egy kis Triumphos fehérneműsnél találtam Belinda szép lyukacsos, mintás térdzoknikat 390,-ért (!!!!).
Ecsetekért a Douglas-be mentem, hát egyre kevesebb saját ecsetük van, a Da Vinciből voltak, de hát azok irtó drágák. Szóval amit akartam nem volt itt se.
Tettem egy próbát a Marionnaud-ban, ahova nem járok egyébként, kicsi is az Árkádos bolt, gondoltam nem lesz semmi. Hát érdekes módon itt volt ceruzaecset (890-ért !) és púderecset is ( 1890-ért) és a kupon is érvényes volt ide és az eladó is kedves volt, még ki is bontotta nekem az ecsetet, hogy megnézzem a szőrt.
Szóval összességében nagyon elfáradtam és nem érte meg. Rengeteg ember volt, már a végén elég ideges is voltam amiatt, hogy lépni se lehet. Szóval asszem soha többé glamour napok, kivéve, ha tényleg valami konkrét kell.
Amúgy beugrottam még az L.A. Make Up-ba és vettem 590-ért két szájfényt meg egy szemceruza, szemhéjpúder szettet.

CONVERSATION

2 comments:

Thündérke said...

húúú remélem, én holnap nem így jövök haza :(

Nóra said...

ó,sajnálom :(

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...