NOTD-Essence Nude glam

Örültem az Essence újdonságainak. Főleg a nude lakkoknak, ezért a majdnem mindet megvettem. Egyedül a két legvilágosabb, gyöngyházasabb árnyalatot hagytam ott. Tekintve, hogy 350,- Ft, szerintem ennyit igazán megérnek. A csomagolásuk nagyon csajos, modern, nagyon jó lett a felirat, amúgy a Colour&go lakkokhoz hasonló üvegben van. Ebben a poszbtan a Hazelnut cream pie (06) árnyalatot mutatom meg élesben. 


CONVERSATION

9 comments:

Linilla said...

Nem igazán csíptem eddig ezeket nude lakkokat, de ez tényleg jól mutat :) Szépen fed, a színe is nagyon jó, engem meglepett. Máshol is néztem már teszteket, de ez az első ami tetszik nekem. Lehet ez volna az én színem!? :D Kíváncsi vagyok nagyon a többire :)

Nóra said...

hú,ez az árnyalat nagyon tetszik nekem is! :)

bár 5 nude lakk nekem tuti sok lenne :)

Thündérke said...

Másokon tetszenek a Nude lakkok :) , de magamon nem tudom elviselni :S olyan semmilyennek érzem :( .

dyna said...

Úúú, várom a többit, de ez elsőre nagyon szimpi.
Remélem lesz olyan bejegyzés is, melyben az összeset megnézhetjük egymás mellett, h ki-ki rátalálhasson a kedvencére! ;)

Anonymous said...

Nem lesz ez soke egyszerre?
Miért kellett mind az 5?

Csipkelány said...

Igyekszem hamar megmutatni a többit is, bár most eléggé el vagyok havazva :)

Niki | www.nizzka.com said...

Jaj ez nagyon szép :)

zsofi87 said...

Ahányszor látom ezeket, mindig az jut eszembe, hogy de meginnám :D A café olé-t én is megvettem, majd ma tanulás után kipróbálom :)

Csára said...

Én mikor megláttam ezt a nude lakk felhozatalt elkezdtem nézegetni a nevüket és egyértelmű volt, hogy név alapján választok. Persze, hogy a hazelnut cream pie lett a nyerő. Csorog a nyálam rá annyira finomnak tűnik, nem mellesleg nagyon szép színe van :D

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...