All in one beauty

A mai rohanó világban az ember lánya megpróbálja a lehető legegyszerűbbé, ugyanakkor hatékonnyá tenni a napi rutinját, így szépen lassan felbukkantak a boltok polcain a különböző multifunkcionális termékek, amelyek révén számos lépést megspórolhatunk, ezzel időt és pénzt nyerve magunknak. 

Bevallom én magam is szeretem, amikor egy termék sokféleképpen használható és kihasználható. A 2014-es év slágerterméke egyértelműen a micellás víz volt. Szinte minden márka piacra dobta a sajátját. A micellás víz különlegességét az adja, hogy tonikként valamint arc- és sminklemosóként egyaránt használható, e mellett ápolja a bőrt és nem irritálja azt. Személy szerint én eddig a Garnier micellást vizét használtam, nemrég azonban beszereztem a Bioderma Sébium micellást vizét is, amit kifejezetten problémás, pattanásos bőrre fejlesztettek ki.

Arcápolásom másik alapvető eleme a do Brasil 42 % Skin-eye luxuskrémje, ami arc- és szemkörnyékápoló egyben, így a két lépést egyesítve hatékonyan vehetjük fel a harcot a szem körüli szarkalábakkal és az arcunkat is megfelelően hidratálhatjuk vele. Ezt a terméket én nagyon megszerettem, nagyon pihe-puha lesz a használata után a bőr, sokkal egységesebb és tömörebb a bőrkép.
Az arcápolási rutinom legújabb tagja a L'oreal Skin perfection szérum, aminek a csomagolása szerintem gyönyörű, e mellett - a pumpás kiszerelésnek köszönhetően - igen praktikus is. A kivitelezés fiatalos mégis igényes és elegáns. Maga a szérum szintén szuper, nagyon könnyű, ezért a bőr szinte azonnal beszívja, nem hagy maga után ragacsos érzést. Az állaga egy szérum és egy primer közé tehető, nagyon finom, bársonyos bevonatot képez a bőrön, ezért tökéletes sminkalapnak is. 
Végül az utolsó termék, ami talán az egyik legsokoldalúbb mind közül, a szűz kókuszvaj. Használható hajpakolásként, arc- és testápolóként, sminklemosóként, lábápolóként, körömágybőrre, kicserepesedett ajkakra és még ehető is (javaslom a golyóálló kávét!). Az illata pedig egyszerűen fantasztikus. Kell ennél több?

Nektek mi a legsokoldalúbb terméketek?

CONVERSATION

2 comments:

PAncsi said...

A Bioderma micellás vizét én is használom, ám nekem a Sensibio vált be (az illatosított termékeket nem szeretem).
Arckrémet pedig olyat használok, ami mellé nem kell szemkörnyékápoló, mert kíméletes és bírja a szemem is (Paula's Choice Skin Recovery).
2az 1 ben terméknek mondható még a fényvédőm is, aminek van egy pici fedése, így gyakran alapozóra sincs szükségem (ez is PC).
Olajos ápolók közül az Avon török termál olaját szeretem nagyon: hajra és körömágybőrre használom :)

Timeinspo said...

Nem régiben lettem én is a micellás vizek rabja. :D Kezdésnek eleinte a Garnier micellás vízét vettem meg érzékeny bőrre. Ezenkívül még az A vitamin olajamat szeretem használni, ami hajra, arcra, szemre és körömre is használható. Én főleg a körmömre használok. Illetve a mosdó kenőcsömet említeném még meg, ami sminklemosásra, fürdésre, testápolásra, arc pakolásra, száraz területek orvoslására jó, valamint nekem segített a zsírosodásra hajlamos bőrömet kezelhetőbbé tenni.
Amúgy a kókusz vajat hol vetted? És milyen boltokban lehet venni ilyen vajakat olajokat főleg? :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...