Stenders rituálék

Korábban már több alkalommal láthattátok nálam a Stenders termékeit, amelyeket nagyon megszerettem. Mivel nagyon szeretek habfürdőzni, ezért különösen szimpatikus, hogy a termékeiket kifejezetten tusoló-, fürdő- és testápoló rituálékhoz fejlesztették ki, ezért rengeteg különböző és különleges fürdő- és testápolási terméket árulnak. Manapság nagyon divatos "wellnessezni", ugyanakkor nem mindig tehetjük meg - akár időhiányból, akár anyagi okokból-, hogy drága kezelésekre fizessünk be, így szerintem jó alternatíva lehet, ha otthon rendezünk egy amolyan "spa napot". Én nagyon szeretem ezeket az alkalmakat, mert mind a léleknek, mind pedig a testnek igazi felüdülést nyújtanak. Ilyenkor meggyújtok néhány gyertyát,  előkészítek egy puha köntöst és egy meleg papucsot, majd egy jó könyv vagy magazin társaságában elmerülök a meleg fürdővízben. 

Megmondom őszintén, hadilábon állok a testápolókkal, valahogy sosem fűlik fogam a használatukhoz, ezért, ha egy mód van rá ilyenkor választok egy tápláló, hidratáló fürdőgolyót, ami fürdőzés közben elvégzi a dolgát. Legutóbb a vörös áfonya fürdőgolyót használtam.

Ilyen alkalmakkor kerülnek elő a különlegesebb tusolókrémek. Egyik ilyen különlegesség a fürdőszobapolcomon ez az igazgyöngy tusfürdő, ami szintén kellemesen hidratálja a meleg víztől kiszáradt bőrömet. Az illata nagyon visszafogott, engem valahogy a bőrre kenve a karácsonyfa illatára emlékeztet, szerintem nagyon megnyugtató.  
Már most belopta magát a szívembe a Feel the smooth hajkrém. Sosem használtam még hajkrémet, ezért nagyon kíváncsi voltam erre a termékre, ráadásul a hajápolásban nekem legnagyobb gondot a pára és mindenféle nedvesség hatására kunkorodó fürtjeim okozzák, ezért gondoltam adok neki egy esélyt. A terméket alapvetően a göndör haj simítására ajánlják, de használható hajvégápoló szérumként is. Én a törölközőszáraz hajamon szoktam eloszlatni, ügyelve arra, hogy ne kerüljön a hajtövekre, mert azt elnehezítheti. Ezután a szokásos módon beszárítom és formázom a hajamat. Amióta használom sokkal kevésbé száll a hajam és nem "szöszölődik" annyira, ami szerintem nagyon jó jel. A másik dolog, amit nagyon szeretek a termékben, hogy pumpás kiszerelése van, így praktikusan adagolható.

Végül pedig még egy különleges terméket építettem be a jelenlegi rituálémba, a Feel the northern breeze kamillás arcpermetet. Ez tulajdonképpen egy nyugtató arctonik, amit azért választottam, mert a kontaktlencse miatt és az egész napos gép előtt ülés miatt a szemem sokszor elfárad, ez a termék pedig azt ígéri, hogy enyhíti a szemhéjak gyulladását és a szem fáradtságát. A kamillavirágzat köztudottan gyulladáscsökkentő hatású, ami a pattanások elleni harcban is jól jön. A szórófejes flakonnak köszönhetően nagyon jól használható napközben is, azonban én eddig inkább az arcápolási rutinom részeként, az arctisztítást követően használom. A termék egyébként nem tartalmaz parabéneket, szilikont, PEG-et és egyéb mesterséges színezéket.

Ti milyen termékekkel szeretitek kényeztetni magatokat ilyen alkalmakkor?

CONVERSATION

2 comments:

Queen of my mistakes said...

Még sosem használtam Stenders termékeket, de nagyon jónak tűnnek, a tusi illatára kíváncsi lennék! :)

Unknown said...

Nem sokszor van lehetőségem stenders boltba eljutni, de már vettem tőlük egy fürdőbombát ami nagyon tetszett!:) Vanília illata volt. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...