Avon Caribbean Escape

Már rengetegszer említettem videókban és itt a blogon is, hogy az egyik kedvenc termékcsaládom az Avonnál a Planet Spa. Ez az, ahol szinte lehetetlen mellélőni, hiszen nagyon jó minőségűek, az áruk is megfizethető és a csomagolásuk is gyönyörű. Én bevallom, főként testápolókat és arcmaszkokat szoktam választani, mert ezek tényleg nagyon-nagyon jók. Oh, azok az agyagos arcmaszkok!

A Caribbean Escape igazi trópusi hangulatot kölcsönöz, így aki most megy nyaralni vagy még szeretné visszahozni a nyári emlékeket, azok számára bátran ajánlom. Az illata valóban mesés. A termék maga egyébként algakivonatot és gyöngyport tartalmaz, így segít helyreállítani a bőr rugalmasságát és az apró finom csillámok pedig gondoskodnak, hogy a nyáron megszerzett barna bőrt tökéletes csillogásba vonják. Szerencsére a csillámokat tökéletesen eltalálták, nem túl nagyon, egyszerűen szép fényt adnak a bőrnek anélkül, hogy túl hivalkodóak lennének. Azt, hogy fantasztikusan hidratál pedig már lassan el sem kell mondanom, hiszen ez mindegyik Planet Spa testápolóról, amit eddig használtam elmondható.

Az arcmaszk ugyanezen hatóanyagokkal (gyöngypor, algakivonat) tisztítja és puhítja a bőrt, ráadásul mintha apró radírozó szemcsék is lennének benne, ezáltal még inkább tisztít. A maszk egyébként a lemosható típusú maszkok köréből való (én ezeket amúgy is jobban kedvelem).
Jelenleg mindkét termék akciós, így most érdemes rájuk beruházni, ha megtetszettek:
Maszk 999,- Ft 
Testápoló 1499,- Ft.

CONVERSATION

1 comments:

Anonymous said...

Nekem ezzel is sikerült melléfogni... Az egyik ilyen planet spa-s arcmaszktól szabályosan égett az arcom és kipirosodott... Azt hiszem lila volt a tubusa, és elvileg hidratált. Borzalmas volt!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...