Travel essentials

Utazáshoz igyekszem praktikus, jól kihasználható, ugyanakkor olyan dolgokat magammal vinni, amiket egyébként is örömmel használok. Sminkek terén igyekszem csak a legszükségesebbeket bepakolni, bár ez nyilván attól is függ, hogy milyen jellegű útra megyek.

Az ilyen alkalmakkor mindig előkerülnek a travel size darabok, bár nem kifejezetten vásárolok ilyet, de mindig van néhány ajándék minitermék vagy magazinhoz csomagolt termékminta. Az egyik ilyen termék, amit jelenleg használok az Esteé Lauder Advanced night repair szérum. Nagyon régóta szerettem volna kipróbálni és nagyon megszerettem, bár nem hiszem, hogy a teljes kiszerelést a közeljövőben megveszem, ugyanis elég drága.

Szintén nagy kedvencem volt az utóbbi hetekben a Garnier BB kréme, ami nagyon jól teljesített a hőségben is, talán ez az egyik legtermészetesebb alapozóm/ BB krémem. 

Az Avon Little Black Dress parfümje régóta benne van a személyes toplistámban, bár főként télen, hidegebb időben szeretem használni, de a mostani borongós időben is kedvet kaptam hozzá.
A bronzosító a szokásos NYC Sunny, a pirosító a Sleek Rose goldja (highlighter és pirosító egyben, szóval szuper) a korrektor az örök kedvenc Catrice Camouflage Light Beige árnyalatban. Egyszerű, de nagyszerű paletta szemhéjra és szemöldökhöz a Catrice Absolute Matt. Ezek mellé néhány random termék is bekerült, úgy mint a L'oreal Skin perfection szemkörnyékápolója, az Avonos Tangle Teezer, a KIKO por állagú alapozója (alapozó és púder egyben, ismét helyspórolás!), Rimmel Tower of mauve rúzs, Esteé Lauder szájfény (Raspberry pop) és egy vörös Catrice rúzs Bloody red árnyalatban (limitált kiadás volt).
Az utazásokhoz mindig pakolok valami olvasnivalót is, általában egy magazin vagy e-book formájában. Jelenleg a szeptemberi Instyle (a hozzá járó Joy magazinnal) és a Kindle e-book olvasóm kísért el.
Egyébként a Joyban találtam egy Vichy Normaderm hidratálókrém mintát, ami nagyon tetszett, de krémmánián nem olvastam túl jókat róla. Esetleg Ti próbáltátok?

CONVERSATION

5 comments:

SophiEl said...

Szeretem a kedvences bejegyzéseket Nálad, mert olcsó és jó alternatívákat mutatsz, olyan termékekkel amik mindenki számára elérhetők. :)
Én évek óta VICHY termékeket használok, ezt a krémet konkrétan nem próbáltam, de nagyon szeretem az arckrémeiket (is).
Remélem a kezdeti nehézségek ellenére jól telt a pihenésetek! :)

Csipkelány said...

Köszönöm :) Még csak mintákat próbáltam tőlük, de mindnek olyan isteni illata van és könnyen beszívódnak.... lehet teszek majd egy próbát :) Még az Aqualia thermal szérumot nézegettem.@SophiEl

PAncsi said...

Ha szereted az EL szérumot, de drágállod az árát, érdemes kipróbálni a Missha Time Revolution szérumát, állítólag a fenti olcsób dupe-ja (és általában lehet belőle mintát is rendelni, hogy kipróbálhasd).
A képek ismét hangulatosak, még ha más termékeket használok is, szeretem elolvasni ezeket a bejegyzéseidet! A könyvolvasó velem is jön mindenhova: amennyire ódzkodtam tőle, amikor mgjelentek, annyira szeretem ma már, szuper találmány :D

Csipkelány said...

Huh, szuper, köszi az ötletet, utánanézek :) Igen, én is jobban szeretem a kézzel fogható könyveket, de azért ez jóval praktikusabb :) @PAncsi

Anonymous said...

Szia! Jó kis bejegyzés lett! :) Én próbáltam a Vichy Normaderm krémet, szerintem problémás bőrre szuper, nekem szépen mattította is a bőrömet. A Catrice korrektor is csudijó, az egyik videódban láttam először, azóta is ezt használom, annyira bevált. :)

Az Instyle-ra előfizettél, hogy járt hozzá Joy vagy lehet így 'összecsomagolva' kapni? :) Én az újságosnál csak magában láttam... Szép napot! :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...