Teszt | Dove - Summer Revived önbarnító testápoló



Mivel idén sem töltöttem sok időt a napon, ezért muszáj volt keresnem valami alternatív megoldást hogy ne világítson a hófehér bőröm a nyári ruhákban. Régebben kipróbáltam több önbarnítót és barnítós testápolót, de mindegyiknek volt valami negatív tulajdonsága. Gondoltam, ezúttal kipróbálom a Dove Derma Spa vonalából a Summer revived testápolót.

A leírása szerint természetesnek ható barnaságot és ragyogást ad a bőrnek, e mellett a természetes magvakból nyert olajjal dúsított formula kényezteti és hidratálja a bőrt. Érzékeny bőrűek is használhatják. 

Először a csomagolásról néhány szót: egyszerű, vékony tubusban érkezik, ami könnyű használatot biztosít, bár azt hiszem önbarnítós testápolónál mindenképpen előnyösebb lenne egy pumpás verzió, mert hát ki szereti ragacsos kézzel összefogdosni és nyomkodni a tubust. Egyrészt kellemetlen, másrészt nagyon csúszkál. De ezt nem írom a hátrányára, hisz a legtöbb ilyen termék hasonló kiszerelésben kapható nálunk. A tubus 200 ml terméket rejt, ami nem annyira sok, főként az árához képest (kb. 1600-1700,- Ft teljes áron).
Első ránézésre egy normál testápolónak tűnik, nem színezi meg a bőrt, ezért nagyon alaposan és módszeresen kell eloszlatni, hogy az ember ne legyen foltos. Szerencsére azért ebből a szempontból a színezett testápolók veszélytelenebbek, ezekkel nekem még nem sikerült foltosra barnulnom, hiszen kisebb koncentrációban tartalmaznak barnító részecskéket.
Az illata az összes Dove termékhez hasonlóan nagyon kellemes, csajos, nem az a tipikus önbarnítós illat, ami nekem kifejezetten tetszik. Valóban nagyon jól hidratál és szép, természetes barnaságot ad. Mivel én a normál, sötét bőrre való változatot vettem meg, ezért 1-2 használat után már látható volt az eredmény. Sajnos kicsit nehezen szívódik be, emiatt nem vettem elő túl rendszeresen. A nyári melegben kicsit ragacsosnak éreztem magam a használata után. Igaz ezen lehet segíteni egy későbbi zuhannyal vagy azzal, hogy nedves törölközővel áttörlöm a bőrömet. Hogy újravenném-e: az ára és a lassú beszívódás miatt azt hiszem nem.

Ti próbáltátok?
Hogy vált be?

CONVERSATION

1 comments:

SophiEl said...

Én elkövettem azt a hibát h először a világosat vettem meg, ami kb. semmit nem használt, úgyh utána a sötétebbre váltottam. Valóban kicsit csúszós érzetet hagy, ezért csak akkor veszem elő, ha nem kapkodok és nem kell felöltözzek azonnal. Ezt leszámítva szeretem, hogy nem csíkoz és szép, természetes végeredményt ad.
A télre még el vagyok látva vele, utána meglátjuk h újra fogom-e venni.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...