Hozzávalók:
annyi alma, ahány személyre készül
zabpehely
olajos magok (pl. dió, mogyoró, mandula, kesudió, stb.)
aszalt gyümölcsök (pl. mazsola, szilva, cseresznye stb.)
méz
+ egy kevés margarin a tepsi megkenéséhez
Az almák közepét kivájom (én a Tupperware almavájó eszközét szoktam használni) |
Megtöltöm az almákat (én púposra szoktam halmozni, mert ami oda kerül az finom ropogósra megsül) |
2 comments:
dejól néz ki úristen *.* lehet majd karira sütök én, mert mindig mama főz, most meg tudnám őket lepni vele :)
mellesleg tetszik a blogod, mi lenne ha követnénk egymást? :) én már bekövettelek szal ha gondolod nézz be és kövess ha teccik az oldalam :)
http://seleniavonarthur.blogspot.com/
tuti finom :$ olyan jól néz ki:)
Post a Comment