Szuper pigmentált Baolishi paletták

 A héten vettem ezt a két szép Baolishi szemhéjpalettát, potom áron (350,-/db). Tekintve, hogy mindkét palettában 9 szín van, ez szinte ingyen volt.
A csomagolása semmi extra, nem a legszebb, viszont praktikus, mert láthatóak a színek. A teteje egyébként nagyon jól(túl jól) záródik, néha alig tudom kinyitni.
 A belső megoldás különösen tetszik, bár sok hasznát nem látom, ugyanis van a belső részben egy picike tükör, az applikátor alatt. Ez tök jó ötlet, a hátránya annyi, hogy a tükör nagyon picike, igaz a szemeket azért nagyjából lehet látni benne, igazításra vagy végszükségre ok.
 Az applikátor két végű, egyébként jó fajta szivacsból van, én ezt a típust kedvelem, bár ritkán használok ilyet a szemfestéshez.

 Két palettát választottam, az egyikben barnás, rezes színek vannak, a másikban hideg, kékek és ezüstösek.


A színek (alatta a házi primer :)
 Szerintem nagyon szép színe van mindegyiknek, nincsenek gyengébbek, mindegyik ugyanolyan erősen pigmentált. Az összes csillogó szín, ami szerintem az ünnepekre pont megfelelő. A kékeket bulikba, szilveszterre, vagy egy havas téli napra tudom elképzelni, míg a barnás, arany árnyalatokat, ünnepies vacsorákhoz, forró teázásokhoz, mézeskalács sütögetéshez, inkább karácsonyra és adventre.
Egyébként a színek elrendezése szerintem nem véletlen, igazából a próbálgatásnál jöttem rá, hogy a színek a bal felső sarokból kiindulva triókat adnak ki, amik minden irányban működnek. Tehát pl. elindulhatunk jobbra vagy lefele vagy akár átlósan is, harmonizáló kombinációk jönnek ki. Lehet, hogy ezt csak én magyarázom bele, de szerintem ez nagyon jó. (Nagyjából azt lehetne mondani, hogy a paletta abal felső saroktól  a jobb alsó sarokig sötétedő színeket tartalmaz.)
Ujjal próbáltam elmaszatolni...
Vizes dörzsölés után

CONVERSATION

5 comments:

Anett said...

Hű de szuper! Így ránézésre a Miss Rose palettákhoz hasonlítanám, azok ilyen szuper pigmentáltak. Esetleg lelőhelyet tudsz írni? :)

Csipkelány said...

Én a Jászai Mari térnél vettem. A villamosmegállónál van egy Lush, mellette van egy vegyes drogériás bolt (nem tudom a nevét), de csak az az egy van ott, na abban vettem. Szuper Kallos körömlakkok is vannak ott 300 Ft körüli áron, hamarosan azokról is írok. (Plusz láttam még púdereket, rúzsokat, körömlakkokat, más szemfestékeket is)

adrus said...

fúúú de szépek!!!:)) na majd én is vadászok valahol, nagyon tetszik:))

Flory said...

imádom, nekem is kell ilyen :)

alexaa * said...

Én is most kaptam 3 ilyen palettát ajándékba, pont ezt a kettőt meg egy harmadikat, még nem próbáltam őket élesben, de elég jónak tűnnek! :))

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...