AVON Super Shock szemceruzák (Golden Fawn és Blackberry

Ahogy a körömlakkos posztban említettem, néhány dolgot rendeltem az új sminktermékek közül. Most a két Super Shock gél állagú szemhéjtust mutatom meg. Általánosságban tudni kell ezekről a ceruzákról, hogy nagyon krémesek és puhák, emiatt egyszerre könnyű és nehéz is velük dolgozni. Könnyű, mert nagyon jól satírozhatóak, jól tapadnak, nem kell erősen nyomni a bőrhöz. Hátránya viszont, hogy néha nehéz precíz vonalat húzni vele, egyenletesen felvinni, ezért célszerű kihegyezni, ha nem akarjuk elsatírozni.  Esetleg hűtőbe is lehet tenni előtte néhány percre, mert nagy melegben még jobban megpuhul és a hegye "eltűnik". Szintén nagy előnye ezeknek a ceruzáknak a tartósság és az, hogy a vízvonalon nagyon szépen megmaradnak (nekem van egy egyszerű fekete is, Tanya Burr (pixi2woo) is sokszor használja ezt a vízvonalra, mert nagyon tartós).

 A csomagolás a szokásos fekete doboz, egyik végén az árnyalatok nevével.
 A ceruzák szintén egyszerűek, szuper viszont, hogy a végén látszik a színük, nem kell a neveket olvasgatni, amikor valamelyik szint keressük.
Mennyiség: 1,2 g
 Közelről látszik, hogy milyen krémes állagúak, nem olyan kemények, mint egy egyszerű szemceruza.
 Golden Fawn (világos) és Blackberry (sötét)

  Mindkét szín nagyon különleges és egyedi.  A Golden Fawn inkább pezsgőszín, mint arany. Nagyon szép, csillogó árnyalat. Egy különlegesebb sminkhez vízvonalra vagy az alsó pillasorhoz szerintem szuperül néz ki. A Blackberry pedig egy mély bordós, barnás árnyalat. Ahogy ráesik a fény, mindig egy kicsit más. Néha feketének tűnik egy kis csillámmal, néha sötét, mély barnának, máskor pedig bordónak halvány rózsaszínes csillámokkal. Nagyon szép szerintem.
A 2012/4. katalógusban 719,- Ft-ért tudjátok megvenni mindkettőt.

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...