Planet Spa african shea butter luxurious face soufflé

Még nagyon régen kaptunk ajándékba az AVON-tól shea vajas termékeket, több éve, amikor még nem is volt kilátásban, hogy bevezetik a hazai piacra is. Annyira imádtam az illatukat, hogy nem győztem várni, hogy legyen végre nálunk is. 
Most végre a kéz- és lábápolók mellé megjelent az arckrém is. Ezer Ft volt a katalógusban, amikor én rendeltem, szerintem ez nem vészes ár. Főleg, hogy nevét tekintve "luxus" arcápolóról van szó.

A csomagolása a többi Planet Spa termékhez hasonló, de ez fehér és bézs színben pompázik. A tégely és a kupak is műanyag. A mennyisége 75 ml. Ami egy átlagos arckrémet tekintve sok, hiszen a legtöbb arckrém 30 illetve 50 ml-es szokott lenni.
Hátulján több rétegben az infok láthatók.
Állagát tekintve engem teljesen a lótuszvirágos "luxus" testápolójukra emlékeztet (http://csipkelany.blogspot.com/2011/04/az-abszolut-kedvenc.html). Elég sűrű, de nem zsíros. Ami nagyon furcsa, hogy az egész borzasztó csillogó.

Itt a kezemen talán jobban látszik hogy mit is értek ezen a csillogáson.

De ha elkenem, akkor ez egyáltalán nem látszik, ami jó, mert ugye nem szeretnénk, ha az egész arcunk csillámokkal lenne tele.
Az illata nekem nagyon tetszik, nagyon egyedi, nem nagyon lehet mihez hasonlítani. Mindenesetre nagyon meghatározó illat.
Összességében hozza a Planet spa-tól elvárt és megszokott minőséget.Nagyon jó hidratál. Ami a legjobb, hogy szuper gyorsan beszívódik, direkt megnéztem, nekem kevesebb, mint 1-2 perc alatt már be is szívta a bőröm. Ezért nagyon jó smink alá is. Ráadásul azt vettem észre rajtam, hogy kicsit mintha összehúzná a bőrömet, szerintem kiegyenlíti egy kicsit a felszínét és egységesebbé, tömörebbé teszi. Nagyon meg vagyok vele elégedve.

CONVERSATION

3 comments:

Thündérke said...

Ennyi pénzért simán megérte :) Még soha nem volt Planet spa termékem :D pedig jókat hallok róluk :)

orchidea711 said...

Háhá...én megrendeltem ezt az arckrémet,egy ugyanilyen kéz-és körömápoló krémmel együtt és pénteken,vagyis holnap érkezik meg pont.Na erre én is kíváncsi leszek,remélem beválik majd nekem is.:)

zsofi87 said...

Lehet én is beruházok rá legközelebb, ha Anya rendel az Avontól. Csak nem macskakarmolás van a kezeden? :D

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...