Elie Saab haute couture spring/summer 2012

 
Elie Saab haute couture kollekciója a nőiesség ünneplése. Szerintem csodaszép minden egyes darab. Bár szabásukat tekintve a ruhák nem extrémek, mégis mindegyik egyedi, egy kicsit más. Mindnek tökéletes a szabása szerintem. Bár nagyon hasonlóak, nekem mégsem unalmas. Gyönyörű anyagokat használ, nagyon részletgazdag mindegyik ruha. A kifutón a modellek nem viseltek semmilyen kiegészítőt, táskát. A hajuk ugyanolyan volt, nagyon egyszerű és letisztult. A sminkjük szintén nagyon hasonló, üde, friss és ártatlan. Hangsúlyosak voltak az orcák, amire friss pirosító került és a szempillák, az ajkak pedig természetes színre lettek festve.
Az egész kollekcióból a nőiesség árad. Nagyon elegáns és kifinomult, ahogy azt tőle megszoktuk.
A színek pedig a tavasszal divatos pasztellek, egyik sem harsány vagy hivalkodó. 

 (Forrás: http://studdedfantasy.com/fashion/backstage-elie-saab-haute-couture-2012/)(Forrás: https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiMbXHGJ2hgdfXPYvaqtl-mDzTG0sSG9UFHv_TcyN8iL8DJ8V2jD-BqJbNdZo_6bCWoK_4U_PtSmEX9gWVC_9Jn_fpJ_Uj80TTWPGvua8AU9WpJkw9lQlZhOpkk0LRA8GvDNuS5Z5ADg3w/s1600/paris1.jpg)


 (Forrás: http://www.mylonghairjourney.co.uk/2012/02/spring-2012-hair-trend-ponytails-middle-partings.html)

Találtam egy videót a lányok kifutón viselt frizurájáról. Bár a videóban kicsit pufi lett a fejtetőn, a lányoké pedig szorosan a fejre simul, szerintem a lényeget nagyon szépen megmutatja.
 
Az idei Oscar gálán is viseltek ám Elie Saab ruhát a sztárok.

 Berenice Bejo

 Milla Jovovich

Katie Holmes

Hát nem gyönyörű mind?

CONVERSATION

3 comments:

Viki (Irina) said...

Húú, nekem nagyon bejön! Imádom ezeket a pasztell színeket!Olyan Disney-hercegnősek!
Kedvenc tervezőm lesz! :)

Shelbe said...

Általában elég elfogult vagyok a tervezőkkel, mert még extrém alkalmakra sem nagyon lehet hordani valamelyik ruhát, ha tetszik is egy kollekció az magáért a hangulatért, összhatásért van. Pont így voltam most az LV 2012 spring/summer kollekcióval is: a hangulat, a színek és úgy az összhatás szuper, de a darabok közül alig tetszik valami.
Viszont ez valami mesés. Szinte minden darab egytől egyik tetszik, imádom a darabokat a színeke.. Mindent♥

Izabell said...

Gyönyörű ruhák!
http://www.itsbellatime.blogspot.com/

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...