Füstbe ment terv...

Ne haragudjatok, hogy a héten még nem jelentkeztem és valószínűleg egy darabig sminkes poszt sem nagyon lesz, mert sikerült egy jó kis kötőhártya gyulladás félét összeszednem. Éljen. A tegnapi napom borzalmasan rossz volt, estére teljesen bevörösödött a jobb szemem :( Aztán elkezdtem kamillába pislogni, de nem sok javulást értem el. Aztán ma reggel belém csapott a felismerés, hogy de jó pénteken van a farsangi buli, ahol Piroska és a farkasnak akartunk beöltözni, én lennék Piroska (nyilván) :) De hát nem tudom, hogy leszek-e, legyek-e. Szuper kis sminket találtam ki, műszempillával, mindennel, ami kell, de hát a szemem közelébe jelenleg nem hogy műszempilla, de még kontaktlencse se igazán kerülhet. :( Szemüveges Piroskát meg ki látott?! Úgyhogy eléggé el vagyok keseredve. A dolgot tetézi, hogy amúgy sincs már otthon újabb pár lencsém, az utolsó pedig ugye "bacis" (vagy vírusos, vagy milyen, nem tudom most épp mi okozta a gyulladást, de a lényeg, hogy nem kéne ugyanazt a lencsét visszatenni bele). De még ha lenne is új pár, vagy iratnék fel, akkor sem igazán javallott egy darabig beletenni. Szóval nem tudom mi lesz vagy mi legyen. Ti mit gondoltok? Menjek el szemüvegbe?  És a smink? Rájöttem, hogy én annyira lemondó vagyok ilyenkor és ha valami nem úgy sül el, ahogy én szépen előre elterveztem, akkor már elmegy a kedvem az egésztől, ahelyett, hogy mondjuk megoldanám másképp. De már két éve várok, hogy beöltözzünk, már tavaly is tudtuk, hogy ennek akarunk öltözni (csak a West Balkános balhé miatt elmaradt tavaly a buli), szóval kicsit fortyogok magamban, hogy már megint valami közbejött. Ezt még tetézi a tegnapi csodás napom, úgyhogy remélem a mai kicsit jobb lesz és nem kell megint az irodában ülnöm estig egy fél órás meló miatt, amit már délre megcsinálok.

Ti mit csinálnátok a farsanggal?

CONVERSATION

9 comments:

Thündérke said...

Ha jobban leszel szerintem ne hagyd ki :) Bár én tuti nem mennék el, ahogy magamat ismerem :D . Engem is lelomboz, ha valami közbejön :( .
Jobbulást :S

toppencs said...

Szerintem szemüvegbe is ugyanolyan komoly Piroska leszel :)))) remélem h a szemed hamar rendbe jön :( :*

Csipkelány said...

köszi lányok. hát a kedvem az eléggé elment, de hátha jobb lesz addig és ha a tünetek enyhülnek, legalább a sminket, még ha szemüvegben is, de megcsinálhatnám. :S

Unknown said...

Olyan régóta vársz rá, szerintem ha úgy érzed, hogy eltudsz menni akkor szemüvegben is jól érezheted magad. Mielőbbi jobbulást :!

dyna said...

Értem én, h a bjuti blogger lányok hiúbbak, mint a többi, de azért nem szeretném azt hinni, h képes vagy azért nem elmenni egy hőn áhított farsangra, mert nem 100%-osan olyan a jelmezed/küllemed, ahogy elképzelted.
A hangulatot szerintem nem ez határozza meg, h hogyan vagy kifestve vagy nem, esetleg szemüveg van e a buksidon, szóval ne tessék nyafogni, el kell menni, h jól érezhesd magad és ne otthon keseregj (nah meg várj még egy évet)! ;)

zsofi87 said...

Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók. Péntekig úgyis jobban lesz a szemed, úgyhogy a sminket akkorra meg tudod majd csinálni. :)

Anett said...

Ha erre az alkalomra vársz már régóta, nehogy otthon maradj! A lényeg hogy gyógyuljon meg a szemed addigra és érezzétek jól magatokat, a többi meg lényegtelen :)

Anonymous said...

Szemésznél voltál már? Nekem ilyenkor rögtön oda vezet az utam, mert sosem pont ugyanaz a baj, de a cseppek/kenőcsök néhány nap alatt rendbe teszik a szemem.

Fanni said...

Jobbulást és remélem meggyógyulsz hogy el tudj menni a farsangi buliba.De ha nem szerintem a szemüveges Piroska is jól festene!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...