NOTD- Red wine

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én általában az évszakhoz és a hangulatomhoz illően választom ki a lakkot, amit éppen viselek. Meg persze az alkalomhoz is. Az ilyen sötétebb bordós színeket inkább ősszel és télen viselem, de ebben a múltkori borongós időben eszembe jutott az AVON red wine lakkja, így ez került a körmeimre. Sajnos már elég régi, kicsit be is sűrűsödött, de egyébként szerintem nagyon jó kis lakk.




Ti milyen színeket használtok mostanában?

CONVERSATION

7 comments:

LittleMucli said...

Én szigorúan nyári színeket használok,a legsötétebb ilyenkor a tűzpiros lakkom,de menta és narancsos lazac van most terítéken,meg fű zöld,ha strandra megyek a fű zöld bikinimben :)

Csipkelány said...

Én is nagyon szeretem a nyári lakkokat, de sok színt az irodában nem viselek :( pl. sárgát. De szerintem a bulikat, hétvégéket kihasználom majd erre :) Mentát én is szeretnék, de nem sok alkalmam lenne kihasználni :)

Anonymous said...

Szerintem is nagyon szép szín!
Nekem a legutóbbi szín ami a körmeimen volt, az a menta:)De nagyon szeretem nyáron a rózsaszínt, a korallt, és az ilyen csillámos lakkokat.
http://reka-hegyes-s-polyvore.blogspot.hu/

Zóra said...

Nagyon szép szín! Én mindig az alapján választok színt, hogy milyen a kedvem, hangulatom. :)

Thündérke said...

Szép ez a szín,csak sajnos nem bírom magamon elviselni, úgy mint a pirosat sem :(. De másokon nagyon tetszik, tesóm körme pont ilyen színű most, és jól néz ki :) .

lex said...

Nálam is hangulatfüggő, hogy mit viselek; ősszel-télen is jöhetnek élénkebb színek, és nyáron is jöhetnek a "borúsabb" hangulatú lakkok. Sokszor pedig alkalom- vagy öltözékfüggő, hogy mit kenek fel :)

Csipkelány said...

Igen, igazatok van. Főleg kedv függő. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...