Teszt - Avon Nutra Effects termékcsalád

Mostanában sok figyelmet fordítok az arcápolásra és keresem a tökéletes termékeket, amivel a bőrömet a lehető legjobb formába tudom hozni. Éppen ezért nagyon örültem, amikor az Avon jóvoltából kipróbálhattam az új arcápoló családjukat, ami a korábbi Solutions termékek utódjaként került a piacra. Úgy éreztem, hogy a bőrömnek két termékcsalád válhat be igazán: a Radiance, ragyogást kölcsönző termékek és a Balance, mattító, kevert bőrre való kencék.

A három termék közül egyértelmű kedvencemmé a Balance termékcsalád gélkrémje vált, annak ellenére, hogy az elején kicsit tartottam a géles formulától, ugyanis eddig nem igazán váltak be nálam a gél állagú krémek, pakolások, mert valahogy mindig ragadt tőlük az arcom. Így hát kicsit félve, de szorgosan elkezdtem kenegetni minden reggel és este az arcomat, a leírás szerint. Ígérete szerint frissítő, mattító hatású, segít csökkenteni a pórusok láthatóságát, a bőrt összességében simábbá és természetesebbé teszi. Véleményem szerint amit ígér, azt maradéktalanul teljesíti is: a bőröm valóban nagyon puha és sima lesz a használatakor, a pórusok mintha "feltöltődtek" volna és a végeredmény is matt, egyáltalán nincs ragacsos utóérzés és szuper gyorsan beszívódik. Engem egyébként hatásában nagyon emlékeztet a L'oreal Skin perfection szérumra. Éppen ezért tökéletes smink alá, mert nagyon szépen siklik rajta az alapozó. Biztosan fogok még rendelni belőle. A krém egyébként hipoallergén, parabén- és színezékmentes. 

Értékelés:
Ár: 5/5
Illat: 5/5
Állag: 4/5
Beszívódás: 5/5
Utóérzet: 5/5
Összességében: 5/5
 A másik termékcsalád a Radiance, amiből egy nappali krémet és egy színezett hidratálót kapam. Mindkettőre nagyon kíváncsi voltam, ugyanis sokszor érzem fakónak, élettelennek a bőrömet, így ráfér a ragyogás.
 A nappali krém 20-s fényvédőt tartalmaz, ami nagyon praktikus a tavaszi-nyári szezonban. Ígérete szerint csökkenti a bőr elszíneződéseit és egyenletesebb tónúsúvá teszi azt. A termék érzékeny bőrre is alkalmaz, parabén- és színezékmentes.
 A Radiance krém állagát tekintve krémes, nem géles formában kapható, ezért sokkal sűrűbb is, mint a Balance krém. Az illata kellemes és a gazdag formula ellenére ez is nagyon hamar beszívódik, de ennél nem érzem azt a -számomra nagyon kellemes- utóérzést, mint a másik krémnél, ami egyfajta egységes réteggel vonja be a bőröm. Ez inkább mélyen beszívódik és ott fejti ki a hatását, míg a gélkrém inkább a bőr felszínét teszi széppé és egyenletessé. A Radiance inkább táplál és gazdagon hidratál. Ezt a krémet még nem használtam huzamosabb ideig, így nem tudok beszámolni a bőrszépítő hatásáról.
Értékelés:
Ár: 5/5
Illat: 5/5
Állag: 4/5
Beszívódás: 4/5
Utóérzet: 3/5
Összességében: 4/5


A színezett hidratáló krémről külön tesztet fogok készíteni, így erről bővebben a későbbiekben olvashattok.

Ti használjátok valamelyik krémet az új vonalból?

CONVERSATION

0 comments:

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...