Let's go Glamping!


Nemsokára indulunk nyaralni (már csak négyet kell aludni, yayyy), ezért összegyűjtöttem néhány inspirációs képet a mi kis utunk kapcsán. A cél Horvátország, Isztria. A terv, hogy Fiumetól Triesztig bejárjuk a félszigetet autóval és kempingezünk. Azaz 'Glampingezünk'! Igen, glamping vagyis glamour camping :)

Most biztos kicsit furcsán néztek, pedig nem új keletű ez a dolog, néhány éve hódít ez a fajtája a kempingezésnek (sokan már azelőtt is gyakorolták, mielőtt elhíresült, ld. strobing). A dolog lényege, hogy a megszokott kemping felszerelést néhány kényelmes, praktikus, de egyben szép kiegészítővel és egyéb eszközzel dobjuk fel. Elsősorban ilyenek a fényfüzérek, a mécsesek illetve a különböző textilek (abrosz, párna, kendő stb.). Miután hazajöttünk tervezek egy beszámolót is az útról, úgyhogy a megvalósításról majd akkor.













  

CONVERSATION

3 comments:

adrus said...

woow, de szuper!!! kíváncsi vagyok Nektek hogyan fog telni, és nagyon várom a képeidet!!!
Vigyázzatok nagyon magatokra és persze érezzétek nagyon jól magatokat!!!

bokorbogi93 said...

Nagton hangulatos képek. Kellemes nyaralást Nektek! :-)

Anna said...

Szia, Dalma! Nagyon tetszik a "megújult" blogod, a gyakori, változatos posztolás. Szuper! Olvashatunk majd a nyaralásról bővebben? Ha jól következtettem, nem pontosan a tervek szerint alakult, de biztos kihoztátok a legjobbat a helyzetből. :) Csak így tovább!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...