Mostanában vettem


Nagyon régóta vágyom egy ilyen mellényre, végre volt a Hádában, ezért azonnal lecsaptam rá. 3500,- Ft volt, de szuper meleg és puha. Egyébként Topshop márkájú.

A táskát is ott vettem, 1500,- Ft-ért. Nagyon szeretem, főleg, hogy fényes szállal szőtt anyaga van, de a kedvencem a pántja és a csatja. Nagyon szuper. Nem annyira apró, hogy csak buliba legyen alkalmas, de azért egy füzet (A/4) nem fér bele. A márkája egyébként: Atmosphere.

CONVERSATION

4 comments:

adrus said...

ahh de jók:) mindkettő nagyon bejön:))

Thündérke said...

nagyon tetszik mindkettő :$

Te most hogy fogod használni a mellényt ? Mert nekem is van, mikor hűvösebb lett az idő használtam , csak úgy pulcsira, de most nem tudom , hogy használhatnám :S

Csipkelány said...

köszi
Thündérke: Sajnos most nem igazán hordom én sem. Gondolkodtam, hogy vagy úgy lehetne, hogy egy nagyobb kabát alá felvenni és akkor ha leveszed akkor pont jó, úgyis bent vagy valahol. A másik, amire gondoltam, hogy esetleg kisebb kabátokra, dzsekikre rá lehetne húzni kívülről. Nem próbáltam még, de pl. egy bőrdzsekire felhúzni és esetleg még aláöltözni, ha nem kell sokat szabadban lenni talán megoldható. :) Bár lehet, hogy viccesen nézne ki. Én gondoltam arra is, hogy valami ruha fölé harisnyával, csizmával és rá egy hosszú, nagyobb kabát.

Thündérke said...

hát igen, bent én is hordanám... csak pl. ha kabát alá felveszem, lehet hogy tehénnek néznék ki :D

Majd kipróbálok pár dolgot :D és meglátom, hogy gáz-e :D mert olyan jó lenne hordani :(

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...