Összehajtható balerina - megéri?

Múltkor voltunk Auchanban és gondoltam benézek a ruhaosztályra, mert nagyon kéne egy fehér blézer, de sehol sem találok. Azt nem találtam, viszont kellett egy váltócipő, amit fel tudok venni majd az eljegyzésre, ha a magassarkút már nem tolerálja a lábam hajnalban. (Sajnos két balerinacipőmet is ki kellett dobni, mert már annyit hordtam őket, hogy oldalt kilyukadtak :( Az egyik H&M-es volt, amit kb. 2-3 évig hordtam, nagyon jól bírta a strapát, a másik meg kb. fél éves kisinas, azon csodálkoztam, hogy máris szétesett. )
Aztán tegnap a ruhaosztályon sétálgatva megláttam ezeket az összehajtható balerinákat, amit már láttam máshol is. Először nem is tudtam, hogy mire jó, aztán rájöttem, hogy azért jó, hogy összehajtható, mert így kis táskába is el lehet vinni, buliba is akár vagy munkába, vagy bárhova. (Arra kíváncsi lennék, hogy a levetett magassarkúmat utána hova hajtogassam össze, de ez már más kérdés. Fő a találékonyság.)
1500,- Ft-ba kerültek (máshol kb 2-3000-ért láttam ugyanilyet), így hát vettem egy feketét (volt szürke is). Nem sokat vártam tőle, főleg attól tartottam, hogy kényelmetlen lesz meg csúnya, mert ahogy látjátok csak úgy önmagában elég kis rondácska.
Aztán felvettem és voila, szerintem elég szuper. Komolyan meglepődtem, hogy ennyire normálisan néz ki, sőt nekem még tetszik is. Mellesleg szuper kényelmes. Mondjuk nem tartja nagyon a lábat, inkább felveszi annak a formáját, talán ezért olyan kényelmes, de végül is erre van, nem? Úgyhogy abszolút pozitívan csalódtam benne, szerintem megéri az árát.

Van hozzá kis tartó zsákocska is

Milyen aranyos, hogy még minta is van a talpán :)
Hát igen, ez így elég ronda

Tádámmm :)

CONVERSATION

3 comments:

Thündérke said...

húúú tök jó ! praktikus :$

adrus said...

jaja én is néztem, h vinném magammal buliba, csaaaaaak hova rakom az addig hordott magasat?:D örök kérdés:) de amúúúgy ez nagyon jól néz ki:))

Csipkelány said...

Igen, ez egy nagyon jó kérdés. Bár az én pasim sokszor visz magával nagyobb táskát, esetleg abba ;) Vagy vinni egy nagyobb táskát és ruhatár. Mondjuk én ezt ritkán szoktam.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...