AVON 24 k Gold alapozó

Már régóta adós vagyok ezzel a bejegyzéssel, úgyhogy most következzen egy kis tapasztalat erről a szuper kis AVON alapozóról.

 A csomagolása igényes. 11,5 cm magas fekete kupakos pumpás üvegben érkezik, természetesen a szokásos fekete dobozban (sajnos ez már nincs meg nekem).A kialakítás nagyon minőségi. Átlátszó üvegben van az alapozó, tehát a színe jól látható, sőt, ha jobban megnézem, a "ragyogás" is látszik az üvegen keresztül. Az üvegen arany betűkkel a név szerepel, az alján kis matricán pedig az árnyalat neve.
 Az üveg hátulján a megnevezés és a mennyiség. Neve szerint egy ragyogást kölcsönző alapozóról van szó, ezért is a 24 k Gold név, vagyis aranyfényű lesz tőle a bőrünk. Legalábbis ezt ígéri. 
 Nekem a Nude árnyalat van meg.
 Az adagolása pumpás, és a pumpa letekerhető az üvegről, szóval akár újrahasznosíthatjuk miután kiürült. Az adagolás emiatt higiénikus és könnyen kontrollálható. 

Elkenve látszik, hogy elég sűrű, krémes állaga van, és ez a kis pötty nagyobb területre is elég. Az alsó képen a kezem jobb oldalán (a látható alapozó mellett) szintén felkentem, de jól eldolgoztam. Eléggé beleolvad a kezem színébe, de talán látjátok, hogy tényleg van egy kis ragyogásfokozó hatása. Persze ettől nem kell megijedni. Nincsenek benne csillámok, nem fog az egész fejünk úgy kinézni, mint a szilveszteri diszkógömb, csak egy természetes, egészséges ragyogást ad neki. Nem leszünk tőle sápadtak, frissebb kinézetet ad, és ugyebár nem lesz matt sem a végeredmény. De nem fénylő lesz, hanem "ragyogó". Tényleg nehéz ezt így elmagyarázni, de látjátok, hogy nem fénylik a kezem, tehát nem tűnik zsírosnak tőle a bőr.
Összességében szerintem nagyon kellemes kis alapozó ez az AVON-tól, talán az egyik legjobb, amit eddig vettem tőlük. Nagyon tetszik az igényes külső, az, hogy nem kell belőle hatalmas mennyiség (akinek alig van bőrhibája, tényleg minimális is elég, hogy eldolgozza a bőrén).

Csomagolás: 5/5
Tartósság: 5/5
Használhatóság: 5/5
Fedés: 4/5
Beváltja-e amit ígér? Igen.
Összességében: 5/5. Mindenkinek ajánlom. Főleg így az ünnepek közeledtével.

CONVERSATION

1 comments:

toppencs said...

Köszönöm a bejegyzést, meggyőztél :)már csak a megfelelő árnyalatot kell eltalálnom, de akkor szerintem rendelek pár szín mintát, h melyik lenne a legjobb ! Tényleg Köszönöm :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...