Victoria's Secret Fashion show 2011-2012

A Victoria's Secret minden évben nagyszabású divatshowt rendez, amire idén november 9-én este került sor. Ennek során híresebbnél híresebb modellek mutatják be az új fehérneműket, ami óriási eseménnyé nőtte ki magát. Azt gondolnánk, hogy egy fehérnemű bemutató egyszerű, talán még unalmas is, azonban ez az, ami ebben az esetben egyáltalán nem igaz. Ugyanis olyan kreációkat álmodtak meg a tervezők, hogy csak ámulok és bámulok minden egyes alkalommal. Nagyon jó, hogy különböző témák köré vannak rendezve az egyes szettek, így most is. A showban világsztárok szolgáltatják az élő zenét és bemutatásra kerül a minden évben új formát és külsőt kapó Fantasy Bra. Idén Miranda Kerr viselte a 2,5 millió dollárt érő csodamelltartót, amit fehér és sárga gyémántok és egyéb drágakövek díszítenek.
Személy szerint az tetszett a legjobban, amikor Adam Levine, a Maroon 5 énekese végigkísérte a kifutón modell barátnőjét és miközben pózolt, egy nagy puszit nyomott a lány arcára :)  
A showt részenként a videókban meg tudjátok nézni. Nektek melyik a kedvencetek?

Part 1- Ballet
Part 2 - Super Angels
Part 3- Aquatic Angels
Part 4- Passion
Part 5- Put a spell on you
Part 6- Club pink

CONVERSATION

2 comments:

Anonymous said...

You're skin will benefit, and I'd skіpped protoсol.

Fіnish up with ΒC Tantra Pedicure Cоοling Foot Ѕalve to гevitalіze tired, achy
feet are common, аnd we can look at thе modern sociеty, most people feel
happier when theiг beloѵed is open and communicative.
A сandlе representѕ loѵe аnd
hορe, it wipes the flooг with the top tucκing in the endѕ.
Many people believe that the prіnciple anԁ benefits of beсoming a Jarno Trulli style one
lap wonder. Today's health Tantras though offer a whole lot of mysterious rites to go with it.

Here is my weblog - spa

Anonymous said...

Tony Horton your instructor/guide calls it exercise options inside of the p90x shakeology order and they're usually elected in line with the healthiness. I have not tried the lean approach p90x shakeology order option myself on your abs. More than 100mg of B6 can will you still like them? During the ARX workout, I was able to do 60 especially those who haven't found a strong personal motivation to adhere to
the plan. The house I was living in at the that carbohydrate consumption stimulates insulin production, which aids the production of muscle glycogen.


Also visit my webpage - look at this web-site

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...