28 színű pirosító paletta

Pár héttel ezelőtt rendeltem meg ezt a 28 darabos pirosító palettát www.dhgate.com oldalról, átszámolva összesen 3300 Ft-ba került. A legjobb az oldalban, hogy nagyon sok terméket postaköltségtől mentesen is meg tudunk rendelni, én mindig ezeket keresem (be kell jelölni a keresésnél a free shipping mezőt) és a végén kiírja Ft-ban is, hogy mennyit kell fizetnünk. Ráadásul naprakészen értesítenek arról, hol van a csomagom, postára adták-e már.
Először a 10-es pirosító palettát szerettem volna megrendelni, de mivel pár dollár volt a különbség aközött és a 28-as között, ezért úgy döntöttem, bizony nekem kell az a plusz 18 szín. Úgy gondoltam, ha már lúd, legyen kövér, úgyhogy megrendeltem a 28-ast. Éppen ma érkezett meg, aminek nagyon örültem, mert már nagyon vártam és kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a termék, hiszen korábban csak az ecseteimet rendeltem onnan, de festéket nem.
A csomag egy közepes méretű buborékos borítékban érkezett. Szépen, pontosan megcímezve. Belül egy átlagos fekete dobozban van a festék, külön buborékfóliába csomagolva. A doboz kicsit meggyűrődött, de a palettának az ég világon Hong Kongtól egészen amíg hozzám elért, semmilyen baja sem keletkezett. A dobozon egyébként felirat vagy márkanév egyáltalán nem található. A hátulján láthatók az összetevők.





A dobozban található a fekete műanyag paletta, amin szintén nincs semmilyen felirat. A paletta mérete: 1 cm magas, 23 cm hosszú és 15 cm széles.


Jól záródik, nem túl nehéz kinyitni, kicsit talán laza, de ha vigyázok rá, szerintem nem lesz vele gond.


Belül sajnos tükör az nincs és semmilyen egyéb eszköz sem, de ez nem gond, úgyis mindenki egy nagyobb pirosító ecsettel viszi fel a festéket, fölösleges lett volna egy miniatűr használhatatlan belehelyezése. A tükör azért elfért volna benne, de én annyira nem hiányolom azt sem, szinte sosem használom ezeket a beépített tükröket, max. ha muszáj. (Mondjuk, ha a teljes tetőben tükör lenne az azért egy utazásnál egy jó kis méretű tükröt biztosított volna nekünk, ami nagyon jól jöhet. Na de mindegy is.)


Belül egy műanyag, lyukacsos védőfólia védi a festékeket, amik teljesen épen jutottak el hozzám :)




A 28 szín négy sorban van elhelyezve. A legfelső sorban vannak az erősebb rózsaszínek, alatta a halványabbak. A 3. sorban barackos árnyalatok, míg a negyedikben korallos, tégla színek vannak. Összesen 9 enyhén csillogó és 19 matt szín található benne. Ahogy látjátok vannak világosabb, egészen halvány színek, illetve egy kifejezetten halvány kiemelő (highlighter) szín is.

Csillogók: 
1. sor -3.
2. sor - 1.
3. sor - 1, 2, 5, 7
4. sor - 1, 3


Egy pan átmérője 2,6 cm. Nem túl nagyok, de azért nem is kicsik. A színek nagyon szépen pigmentáltak, alig kell belenyúlni az ecsettel. Főleg az erősebb színeknél kell vigyázni, nehogy túl sok festéket vigyünk fel egyszerre.



Teszteltem egy-két csillogós árnyalatot is, de látszik, hogy finom, szép fényük van, nem lesz az egész arcunk tele csillámmal tőle. Egyébként szerintem kézen nem mutatnak annyira, főleg, hogy semmi alapot nem húztam alá, de kipróbáltam egy korallt és a legerősebb pinket és arcon és csodaszépek. Nagyon elégedett vagyok, holnap rendesen használatba is veszem őket és igyekszem minél előbb sminkben is megmutatni pár szint. A legjobb benne, hogy nagyon sok árnyalat van, amelyek akár egy sötétebb bőrön is nagyon jól mutatnak. Nekem pl. az egészen barna bőrön a korall, narancsos árnyalatok nagyon tetszenek. A a hideg típusoknak, szőkéknek, világos bőrűeknek pedig elsősorban a pinkek, barackok állnak jól. 



CONVERSATION

10 comments:

Ivcsi said...

csodaszééép,éniséniiss:) Egy dolog még amire kíváncsi vagyok,egy nagyobb ecsettel ha belenyúlsz,nem maszatólódik össze másik színnel? Remélem sokszor használod majd:) kíváncsi vagyok!

Anonymous said...

Szia! Én még csak nem rég óta olvasom a blogod,de nagyon tetszik.:)
Ez a paletta is mesés lehet. A cikkben írtad,hogy rendeltél már erről az oldalról ecseteket. Tudnál néhány információt mondani róluk,hogy milyenek,érdemes e megrendelni stb. Mert ahogy nézegettem az oldalt,volt egy-két elég csábító szett.:) Válaszodat előre is köszönöm. Dóri:)

Csipkelány said...

Ivcsi: Nem dehogyis. Annyira azért nem aprók! Simán bele tudom nyomni kényelmesen az ecsetet.
Dóri: Örülök, hogy tetszik a blog :) Hát az ecsetekkel nem vagyok 100 %-ig megelégedve, de igazából lehet, hogy én választottam rossul (olcsón minél többet), az egyém egy 32-es szett és elég soknak hullik a szőre, de azért összességében, ha külön külön kellett volna megvegyem, ahhoz képest még mindig megérte, mert vannak olyanok benne, amiket viszont imádok. Szóval nekem vegyes érzelmeim vannak ezzel kapcsolatban. Talán jobban jársz, ha valahol meg tudod őket tapogatni alaposan, viszont úgy drágább, ha rizikózol, akkor viszont benne van, hogy nem mind jó. Amúgy itt írtam róluk: http://csipkelany.blogspot.com/2011/11/32-darabos-sminkecset-keszlet.html

Anonymous said...

Köszi a választ és a linket.Hasznos volt.:)Majd még elgondolkodom ezen az ecset dolgon,de minél többet nézegetem, annál jobban szeretném őket :D

Nóra said...

nagyon tetszik ez a 28-as pirosító paletta...most nagyon elgondolkoztam a megvételén,de azt hiszem még átgondolom 2x :)

Thündérke said...

Ez maga az álom :$ nem utasítanám vissza, és nem is volt drága! Azt hiszem felkerül a kívánság listámra:)

Aniko said...

Én most ebay-en nézelődöm ez iránt, nagyon megakarom venni, vagyis megfogom, mert tetszik ez a pozitív bejegyzés róla. 9$-ért megtudom rendelni, olcsóbb mint ahonnan te és szerintem ugyanaz lesz, vagyis remélem :D

Csipkelány said...

Szerintem mindenképp rendeld meg. Valószínűleg ugyanaz. Én nagyon szeretem. Bár a felső sorban sok hasonló szín van, de akkor is nagyon szépek és nagy a választék. Nekem az alsó két sor a kedvencem. Szerintem nagyon szépen pigmentáltak. :) Remélem a tiéd is ilyen lesz!

Unknown said...

thanks for this informative article.
african lace fabric

Unknown said...

awesome makeup box. great colors. like it.
We have a great collection of African fabrics. Visit us hope you guys love them.
Sequin Fabrics

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...