Little red riding hood... and the big bad wolf :)

Ahogy olvashattátok a múlt héten volt a farsangi buli a Corvinuson, amire sikerült elmennünk :) Végre, két év után. Végül a szemem péntekre már teljesen jól volt, úgyhogy megkockáztattam a kontaktlencsét és a sminket is, úgyhogy ezen nem múlt az este. A jelmeznek nagy sikere volt, csomóan tapogatták Áron maszkját, odajöttek idegenek, hogy fényképezkedjenek velünk, tőlem pedig minden 3. pasi (na jó, ez erős túlzás) megkérdezte, hogy "Hellooooo, Te vagy Piroska?". A legjobb az volt, amikor Superman jött oda, hogy ő elvesztette a köpenyét, nem adom-e kölcsön az enyémet :) Végül is a buli jó volt, bár inkább a jelmezek miatt, amúgy nem életem legjobb estéje. Hazafelé hajnalban -17 fok volt, amit én igencsak nehezen viseltem, pedig csomó ruhát magamra rétegeztem (nyilván nem a jelmezben mentem, hanem ott átöltöztem!).

A jelmezeket egyébként mi magunk készítettük a meglévő ruháinkból illetve meglévő anyagokból. A köpenyemet én varrtam, Youtube-on találtam sok videót róla, hogy kell. A ruhám egy fodros H&M-es fehér nyári ruha. Erre került egy vastag fekete öv, hozzá fekete térdzokni (és csizma volt rajtam), kiegészítésképp pedig az elmaradhatatlan kosárka konyharuhával.

Áron jelmezének legjobb része persze a maszk, amit még tavaly csináltunk együtt, szintén egy videó alapján, kartonpapírból (ott asszem ragasztanak rá szőrt, de nekünk nem volt, kifestettük temperával). A maszkot egyébként egy gumi tartja a fején. A ruhája saját szürke pulcsi és nadrág, valamint egy kord anyagból csináltunk farkat. (Ez SOS-be ment péntek délután, azért nem lett semmi extra.)

 Hát nem nagyon ijedtem meg :)


Inkább adtam neki egy puszit, hogy ne faljon fel
 
Ez bulifotó, itt jobban látszanak a színek (sikerül mindig ilyen hülye fejet vágnom :)
A sminkem egyszerű  volt, a képen nem túl élethűen látszik, hogy piros rúzs volt rajtam (lásd bulifotó), hozzá erős pirositó és barnás, aranyos szemhéjpúder egy fekete tussal és műszempillával feldobva.


 Ilyen volt a műszempilla (amúgy Euros boltban vettem 390-ért)



CONVERSATION

7 comments:

zsofi87 said...

Nagyon jól néztetek ki! :) A műszempillát abban a boltban vetted ahol a Baolishi palettát?

Thündérke said...

Tök jó, hogy elmentetek :) és a jelmezek is nagyon jók :D a smink pedig szuperül áll !

toppencs said...

Nagyon jók voltatok :))))

Nóra said...

szuper párost alkottatok :)

Fanni said...

Ti csodásak vagytok együtt!Úgy örülök hogy végül sikerült beöltöznöd Piroskának!

Csipkelány said...

Köszönöm lányok. Tényleg jó móka volt. Bár a ruhámat leöntötték sörrel :S Sebaj. Erre számítani lehetett.
Zsófi: a műszempillát egy euros boltban vettem (abban a piros feliratosban, ahol ki van írva, hogy minden 390,-) Sok helyen van, Blaha és Astoria között, Jászainál, arra felétek nem tudom, hol van olyan :S

Makeupcakes said...

Nagyon szépek vagytok, a pillád meg egyenesen wow.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...