Cranberry kiss


 A hónap kedvenc pirositója a Lovely Cranberry Kiss árnyalata. A képeken sajnos kicsit koszos és kopott már, hiszen egy ideje használom, ebben a hónapban (pontosabban novemberben) pedig különösen sokszor vettem elő. Gondoltam megérdemli, hogy írjak róla.
A csomagolása egyszerű, átlátszó tető, kis kerek tégely, igazából nem a legszebb. Ecset nincs hozzá, viszont a dobozban adtak hozzá egy kis pamacsot, amit nagyon ritkán használok (egyébként azzal is szépen fel lehet vinni, de én inkább ecsetet használok).
4,5 gramm kb 500-600 Ft-ért, ami szerintem jó. Ami a legjobb, hogy 3 szín keveréke, tehát lehet az arányokkal játszani, bár én mindig összekeverem az egészet és úgy viszem fel. Legfeljebb, ha van egy kis időm, akkor szoktam a középső világos szint highlighterként használni az arccsont fölé vagy a szemöldök alá.
Balra egy lágy rózsaszín, középen halvány babarózsa, jobb oldalon pedig egy lilás árnyalat van. Összekeverve talán a bal oldalira hasonlít leginkább a szín, ami szerintem igazán szép. Könnyen eldolgozható, selymes fényt ad, a textúrája is kellemes. Nem hivalkodó szín, ami hétköznapra és különleges alkalmakra is megfelel, tehát akár egy babás, lágyabb megjelenéshez, akár egy vadabb sminkhez elővehetjük.
Csomagolás: 3/5
Tartósság: 4/5
Szin: 5/5
Ár: 5/5
Összességében: 4/5
+ pont: ásványi pirosító!

CONVERSATION

6 comments:

Csöpi said...

Ennek nagyon jó színe van. Honnan szerzed be a Lovely termékeket?

Csipkelány said...

Csöpi: A Lovely termékeket a Rossmannban szoktam venni, ott biztosan lehet kapni, szinte mindegyikben. Általában ez a legutolsó polc jobb oldalon a sminktermékek közt. Ha jól tudom, most egy-két termékük akciós is,de ezt meg tudod nézni a Rossmann honlapján az akciós szórólapon. :)

Thündérke said...

Nekem a Coral Fiesta van meg :) enyém is eléggé használt állapotban van:D de imádom <3

toppencs said...

Szió! nagyon jók a Lovely pirosítók nekem is van, ennek a kistesója :)
Szeretném megkérdezni, hogy az Avon 24K alapozójáról van valami infod ??:) Köszönöööm

Csipkelány said...

Gubo23: A sminkelős videóban azt használtam. Egyébként, ha gondolod, majd írok róla egy külön bejegyzésben részletesen. Elöljáróban annyit, hogy közepes fedés, jól eldolgozható, "könnyű" alapozó.

toppencs said...

Régóta nézegetem a katalógusba, megköszönném ha írnál róla majd bővebben :))

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...