Tian Muo és Hengfang rúzsok

 A karácsonyi ajándékvásárlás során láttam meg ezt a két rúzst, és nem tudtam otthagyni őket. Mindkettő 290,- Ft volt.


 A piros csomagolású (Hengfang) matt, elég szép és igényes az árához képest. A rúzsra egyébként azt írja, hogy long lasting, bár én ebben kételkedem, mert nem annyira tapadós, inkább krémes, selymes érzés, amikor felkenem. Még nem volt időm kitapasztalni a tartósságot, úgyhogy inkább nem nyilatkozom.
A fehér csomagolású (Tian Muo ?) nagyon érdekes. Tulajdonképpen a csomagolás miatt hoztam el. Annyira mókás és ötletes. A tetején és az alján ugyanis két kis kivehető tégelyben van szájfény, az egyik színtelen hatalmas ezüst csillámokkal, a másik pedig a rúzs színével megegyező. A tok nyilasánál pedig egy száj formájú arany díszítés választja el a két részt.







A Hengfangnak nagyon érdekes színe van, szép selymes ragyogású, ezt biztosan sokszor fogom használni, mert minden alkalomra lehet viselni.
A Tian Muo színe elég meghatározhatatlan...sötét rózsaszínnek mondanám, mert kicsit pirosas ugyan, de mégsem piros.

CONVERSATION

3 comments:

Thündérke said...

a másodiknak baromi jó a csomagolása *-* hol jutottál hozzájuk? :)

Csipkelány said...

A Blaha és a Keleti közt van egy kis bolt, ahol 290-ért árulnak egy csomó dolgot. Ez is van kiírva ilyen kék keretes ablakra. Ott vettem. De a fehér csomagolásúból akkor ez az egy volt (meg egy másik, de arról mindkét szájfény hiányzott). Nem tudom, hogy lesz-e még. Szerintem változik a kínálat, mert pár hónappal ezelőtt jó kis sminkecseteket vettem ott 300-ért, de most olyan pl. nem volt, csak valami gagyi.

Anonymous said...

Nekem is a második tetszik! És ha megkésve is, de Boldog Karácsonyt, és Boldog Új Évet! ;)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...