Essence - Forgive me

Az Essence új gél finishű körömlakkjai nagyon felkeltették a fantáziámat, így végül beszereztem egy halvány rózsaszín árnyalatot, a Forgive me-t. Az állaga, az ecsete és a fedése is szuper, sokkal jobb a korábbi verziónál. Az üveg ugyan maradt a régi, de a színskála is teljesen megújult, aminek pedig különösen örülök, hogy a Rossmannokban kis körömminták is ki vannak téve, amin élesben is meg lehet nézni, hogy milyenek az adott árnyalatok. Egyelőre csak ezt az egy színt szereztem be az újak közül, de ezzel maradéktalanul elégedett vagyok. Ti mit szóltok hozzá?











CONVERSATION

8 comments:

baboo said...

Szép szín, a leírás alapján kedvet kaptam a megújult verzió kipróbálásához! Csak ne lenne itthon annyi lakk.. :)

Gyönyörűek a fotók!! Új objektív? :)

dressylipstick said...

Igazi tavaszi-nyári szín, és a minta is nagyon mutatós. :) Én mostanában a Sally Hansen gél lakkokat használom, mert így 2 hétig nincs gondom a körmeimmel, de majd ha egy kicsit több időm lesz, lehet, hogy beújítok egy lakkot ebből a kollekcióból is.

Johanna (YouYou) said...

Nagyon aranyos! :)

Zsófi said...

Ask.fm-en már kérdeztem róla, de nem tudom, valahogy nem találtam meg a kérdésemet :D A körmeid nagyon szép állapotban vannak, illetve nagyon szép a formájuk is. A kérdésem az, hogy a hossza nem zavar téged a kontaklencse kivételénél? Én hónapok óta próbálkozom, de sosem megy hosszabb körömmel, mindig le kell reszelnem, ha ki szeretném venni :D

Audrey80 said...

Nekem is megvan ez a szín! Tényleg tartós, de annyira sűrű a lakk, hogy talán ha ötször kentem fel (nem mindig magamnak), de már jelentős a fogyás az üvegből, ami eléggé meglepett. Szép a mani, tetszik a virágos díszítés.

SophiEl said...

Nagyon szép manikűr, én is szeretem ezt a lakkot. :) Nekem az a klasszikus piros van meg, amit a Cosmo-hoz csomagoltak hozzá a múlt hónapban. Egyértelműen ez és a Rimmel Rita Ora-kollekció nálam a tavasz slágere, nagyon megszerettem őket. :)

bokorbogi93 said...

Idén tavasszal ért valami kattanás, és ilyen színt akarok látni a körmeimen. Kis városomat körbe jártam, de persze sehol nem találni. Itt sajnos nincs Essence se Catrice :(. Szóval megkérem anyukámat vegye meg nekem Németországba. Nagyon széééép színe van. :)

Barbi (Beauty & Glamour Blog) said...

Nagyon tetszik a minta a gyűrűsujjadon :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...