ABC tag

Viktóriánál (http://www.viktoriasstyle.com/2012/01/tag-b-c-d.html) olvastam erről a jó kis tag-ről, gondoltam én is megcsinálom :)


A. Age (Kor): Január 23-án lettem 23 éves :)

B. Best Friend (Legjobb Barát): Zsófi, akiről már párszor olvashattatok. Nagyon jó barátnő, mindig számíthatok rá.(E mellett ha lehet ezt mondani, a barátom és az unokatesóm.)

C. Chore you hate (Házimunka, Amit Utálsz): porszívózás, portörlés (mert ezekhez össze kell pakolni előtte).

D. Dreamhouse (Álomház):  Kb. mint a született feleségekben a házak :) Szép udvar, tágas és világos ház, közel a városhoz, de nem bent a belvárosban. Ha már álomház, akkor lehetne hozzá medence és egy nagy dupla (férfi, női részleges) gardrób, amiben nagy tükrök vannak és aranyos puffok, amire le lehet ülni (kb. mint a neveletlen hercegnő gardróbja) :)

E. Essential start of your day (Nélkülözhetetlen Reggelente): KÁVÉ! Érettségi előtt rászoktam, azóta is rajta vagyok. De csak és kizárólag a 3 az 1-ben Nescafé kávéért vagyok annyira oda, na meg az irodai kávéfőzős kávéért, mert szuper az a gép. 

F. Favorite Color (Kedvenc Szín): Piros, fehér, arany. Mostanában ezek. Persze állandó a barna, bézs.

G. Gold or Silver (Arany Vagy Ezüst): Mikor melyik. Régen csak ezüstöt hordtam. A klasszikus arany ékszerek nem fognak meg, bizsuban már jöhet. Szerintem a párosítás a lényeg. Ízlésesen kell és akkor bármelyik jöhet. (De pl. valódi nemesfém ékszer esetén ezüst vagy fehér arany. Pl. sárga arany eljegyzési gyűrűt vagy lánykérő gyűrűt nagyon nem szeretnék.)

H. Height (Magasság):  168 cm

I. Instruments I play (Hangszer): Általános iskolában furulyáztam, de nem sokáig. 

J. Job title ( Munkahely ): Jelenleg gyakornok vagyok egy irodában.

K. Kids (Gyerekek):  Nincs, de szeretnék. Lehetőleg 30 előtt, remélem összejön. Ideális lenne 2-3, lehetőleg ikrek :) (A szülés miatt...)

L. Life is incomplete with( Az Élet Nem Teljes Nélküle):  Csoki és karácsony.

M. Music that you always listen to (Kedvenc Zene): Változó, vegyes izlésem van. Örök kedvenc Alicia Keys. Újabban Beyoncé, Adele és Michael Bubblé volt a lejátszó listámon nagyon sokat. (Nemsokára jön egy best of Beyoncé bejegyzés az én válogatásomban.)

N. Nickname (Becenév): A legtöbben Dalmának hívnak, csak így simán. De otthon és a a barátommal egymás közt változatos neveim vannak :) Anya rendszerint Lujzának, apa Prüntyőnek, Pötyinek hív. 

O. Overnight Hospital Stays (Voltál Már Kórházban): Egyszer igen. Kb. egy éve volt egy kisebb műtétem, de szerencsére végül nem kellett bent aludnom, pihentem egy fél napot, aztán délután hazaengedtek.

P. Phobias or fears (Fóbia Vagy Félelem): Átlagosak. A kígyóktól eléggé félek, de csak akkor, ha összetalálkoznék velük valahol. Simogattam már több méteres pitont, akkor nem féltem, de ha a természetben találkoznék szembe vele, akkor eléggé :)

Q. Quote from a movie (Idézet Egy Filmből):  "Minden úgy lesz, ahogy én akarom" (Zsófia a Sissi c. filmből)

R. Reason to smile (Ok A Mosolyra):
Apró dolgok, szép dolgok, vidám dolgok.

S. Siblings (Testvérek): Nincs. Van egy egy évvel fiatalabb lány unokatesóm, aki olyan, mintha a tesóm lenne.

T. Time you wake up (Mikor Kelsz): Változó. Mostanában teljesen eltérő volt az időbeosztásom. Más a suliban, más a munkahelyen, más vizsgaidőszakban és más most, amíg pihenek. Mostanában 7-8 körül kelek magamtól.

U. Underwear (Alsónemű): Szeretem a nőies, csipkés és romantikus darabokat. 

V. Very important date this year (Fontos Dátum Idén): 3 évesek leszünk a párommal április 8-án. Ezen kívül idén lesznek az államvizsgáim, aminek nincs konkrét dátuma még (4 alaklom várható, összesen 5 tárgyból :S). Aztán remélhetőleg meglesz a diplomaosztóm és a doktori avatóm valamikor nyár elején. Májusra pedig kaptam két esküvő meghívást, de még a pontos dátumot nem tudom. 

X. X-ray you’ve done ( Röntgen): Volt már jó pár. Láb, fog, kar, gerinc.

Y. Yummie food you made (Finom Étel, Amit Te Készítettél): Flódni, sütőtökös rántott palacsinta dióbundában, miniszendvicsek piknikhez, camambertes csirkemell diós körtesalátával. Most ezek jutottak eszembe. 

Z. Zoo animal (Állatkerti Állat): Tigris, szurikáta és zsiráf :) De mindet szeretem tulajdonképpen. Éppen idén tavasszal voltunk a bp-i állatkertben. Nagyon tetszett a lepkeház is.

CONVERSATION

3 comments:

Kriszti said...

téényleg, az álomlakásnál a gardrób :D totál kiment a fejemből :O

zsofi87 said...

Legjobb barát :$ :) <3

Thündérke said...

kávé *.*

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...