Ai se eu te pego

Újabb őrület van kialakulóban.

"A 30 éves brazil énekes Michel Telo’ új számával Ai Se Eu Te Pego meghódította a világ hölgy tagjainak szívét. Az egylemezes Michael Telo’ talán nem is lett volna ilyen híres, ha Marcelo Vieira és Cristiano Ronaldo ( Real Madrid C.F.) nem táncolt volna erre a számra amikor Cristiano belőtte első gólját a Malaga ellen.

Michel Telo'
Michel Telo'
Michel Telo’ berobbant a zenei világba Mikor a kezem hozzád ér (Ai Se Eu Te Pego) című dalával. Hatalmas rajongó tábora van, mely főleg hölgyekből áll. 2011-ben jelent meg első és egyetlen lemeze, melynek címadó dala úgy tűnik megihlette a focistákat is.
2011 október 21-n Cristiano Ronaldo táncolt erre a számra Marcelo Vieira gólörömében, majd a brazil bal hátvéd  André Santos egy másik meccsen az Arzenál egyenlítő góljánál. És hogy magyar érintettsége is legyen a dalnak: Adrian Mierzejewski is erre táncolt amikor Pawel Brozek gólt lőtt nekünk a Magyar-Lengyel barátságos mérkőzésen 2011 november 15.-n." (Forrás: http://www.radiototal.hu/michel-telo-ai-se-eu-te-pego-a-focistak-erre-tancolnak)
Az eredeti videó- Michel Telo előadásában
És Christiano Ronaldoék előadásában (bár én C.R-t annyira nem csipem) 
És még több focista :)
Ti mit szóltok ehhez?
Szerintem nagyon fülbemászó a dal, elég mókás, nekem az eredeti tetszik a legjobban, meg a csajok nagy átéléssel táncikálnak :) Ez a vizsgaidőszakos vidám dalom mostantól :)

CONVERSATION

3 comments:

bibsy said...

ez az szám nagyon király imádom, és a pasit is elfogadnám így utó karácsonyi ajándéknak.

Katjes said...

nálam ez a "sikerült egy vizsgám, győztem!!" dal:D

Csipkelány said...

Csajok én tanulom a koreográfiát. Eltáncolom 10-szer minden este és megvan az esti kis vizsgaidőszakos mozgásom :)
Örülök, hogy nektek is tetszik. :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...