Berry

 Nemrég ismét rendeltem az AVON-tól egy 3 az 1-ben rúzst. A korábbival (http://csipkelany.blogspot.com/2011/04/ez-egy-nagyon-jo-kis-talalmany-az.html)nagyon elégedett voltam, rengeteget használtam és még használom is, ami még van belőle :) 

Az ötlet szerintem nagyon szuper. A dolog lényege, hogy egy termék 3 dolgot rejt magában: egy szájkontúrceruzát, egy rúzs és egy szájfényt. A kivitelezés is nagyon jól sikerült szerintem. Az egész termék 16 cm hosszú, ami elég nagy, de még mindig könnyen hordozható, egy normál sminktáskába nagyon könnyen elfér. Ha utazok vagy máshol készülődöm valami eseményre, akkor rendszerint magammal viszem (a régit, mert az újat még annyira nem vettem használatba) és tényleg szuper, hogy megspórolok vele egy csomó helyet és színben is ugye illik egymáshoz. 
A csomagolása amúgy semmi extra, fekete rúd, rajta AVON felirat, középen pedig látszik a szájfény színe.


Direkt így fotóztam, mert tökéletesen látszik, hogy hogyan illeszkednek egymáshoz. A szájkontúrceruza egy viszonylag áttetsző feketés- szürkés kupak alatt rejtőzik. Nagyon könnyen kenhető, krémes, jól pigmentált. Az egyetlen problémám, ami felmerült vele kapcsolatban, hogy amikor már nagyon kevés van belőle, akkor nehéz tovább hegyezni, mert egy idő után eléri azt a méretet, hogy a hegyező beleütközik abba a kis fekete műanyagba, ami tartja a ceruzát. Így viszont még marad egy kis ceruza, lehet, hogy majd késsel kihegyezgetem, mert nagyon szeretem, elhasználnám mindet. Szóval kicsit pocsékolás a vége, ha az ember nem tudja, hogy kihegyezni.
A szájfénynek szivacsos applikátora van. Teljesen átlagos. A mennyiség kevésnek tűnik, de azért sokáig elég. A szín egyszerű, fényes, nem csillámos. Szépen pigmentált, önmagában is megfelelő szint ad. Kell ilyen is. 
A rúzs pedig a kedvencem. Megbújik a tok alján, onnan lehet kihúzni. Egészen kis karcsú, hogy szépen elférjen, de ez is sokáig elég. Könnyen kenhető, nagyon krémes. Viszonylag tartós is. Ez sem tartalmaz csillámokat, viszont szép fényt ad. Nem mindig szoktam együtt használni őket (tehát mind a hármat egyszerre), általában a rúzsra már nem teszek szájfényt, mert önmagában is olyan szépen mutat.
A Berry árnyalatot rendeltem. Azt gondoltam, hogy sötétebb, vörösebb lesz, de egészen halvány, ami nem baj, biztosan fogom használni, de más színre számítottam. (Ahogy a lenti képen elnézem inkább lazacos-korallos színe van)
Felülről: szájfény, rúzs, kontúrceruza
Csomagolás: 9/10
Használat: 10/10
Tartósság: átlagos
Pigmentáltság: 10/10
Összesen: 10/10

CONVERSATION

1 comments:

polarpanna said...

de nagyon tetszik a színe.. Oo

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...