Tag színek szerint

Az egyik legötletesebb tag, amit eddig láttam, a termékek színek szerinti összegyűjtése. A lényeg, hogy az éppen kedvenc színeink közül válogassunk.

Barnál, nude-ok:
 A barna nálam örök kedven, főleg, ha sminkelésről van szó. Szerintem ez a szín, szinte kivétel nélkül mindenkinek jól áll és nagyon sokoldalúan lehet használni, hiszen annyi árnyalata van, hogy mindenki megtalálhatja, ami neki tetszik. Ha nem tudom milyen sminket tegyek fel hétköznap, tuti, hogy a barnához nyúlok. Egy kis világos, kívülre egy kis sötét és kész is. Ugyanakkor szép, sötét, mély árnyalatokkal gyönyörű esti sminket is lehet belőle készíteni. A nude színek mostanában nagyon hódítanak, engem is elkapott ez a láz, főleg kiegészítőknek szeretem egy elegánsabb, erősebb színhez. Szerintem nagyon kifinomult hatást kelt.

Aranyak, bronzok:
Az arany és bronz árnyalatokat elsősorban a szemhéjpúderek esetében kedvelem illetve egy-egy termék csomagolásaként. Nagyon szeretem újabban a bronzos, régies ékszereket illetve az arany kiegészítőket. Szerintem ez a szín nagyon sok más színnel jól mutat, de nem szabad túlzásba esni és meg kell találni azt a középutat, amikor még nem túl sok és nem giccses. 

Vörösek:
 A vörös nemrég került a kedvenceim közé, azt hiszem akkor, amikor vettem egy piros ruhát (talán egy éve). Azóta elkapott a vörös rúzs láz is (bár megmondom őszintén ritkán viselek, de nagyon tetszik). Ebben is azt szeretem, amikor klasszikusan viselik. Szintén olyan szín, amivel vigyázni kell, hogyan használjuk. Nagyon erős, domináns, ezért fontos, hogy egyben legyen az ember szettje, ha ilyen ruhát vagy sminket hord. A piros szemfesték nálam teljesen kizárt. Egyébként ha idén végre eljutok egy farsangi buliba, Piroskának fogok öltözni :) (a barátom pedig a farkas lesz, már meg is van a maszkja :D)

Fehérek:
A fehér mindig az ártatlanságot és a tisztaságot jelentette. Bármihez remekül passzol. Nekem arannyal és vörössel nagyon tetszik például. De egy méregzöldhöz is nagyon jól illik. A szememen szintén nem szoktam sűrűn használni (illetve pl. vízvonalon igen) szemhéjpúderként. Az ékszerek közül elsősorban a gyöngy jut róla eszembe, ami szintén nagy mániám lett mostanában.

CONVERSATION

3 comments:

Anonymous said...

A barna válogatás az abszolút kedvenc!:)Nagyon szép!

Thündérke said...

Nekem a fehér a kedvenc<3 nagyon jó kis TAG :)

toppencs said...

Nagyon jól összeszedted !:))

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...