Dazzle Me! pigmentek

Még karácsony előtt láttam több helyen is ezeket a Collection 2000 Dazzle Me! pigmenteket, minden blogger Edittől, a Beauty Blog Sale-ről rendelte. Átnéztem az aktuális kínálatot, de nem láttam ilyeneket a termékek között, ezért írtam neki egy e-mailt és nagyon gyorsan le is bonyolítottuk a vásárlást. A csomagom pedig gyorsan ideért. Először kicsit kételkedtem, hogy milyenek lesznek, bár sok jó posztot láttam róluk, dicséri mindenki, a képek alapján is nagyon szépnek tűntek. De az ára alapján kicsit azért kételkedtem. 2200 Ft-ot fizettem mindennel együtt a 4 db-ért, ami szerintem korrekt ár. Miután postára adta Edit, tűkön ültem, hogy mikor ér már ide, úgy vártam a postást, mintha a Mikulás lett volna :) 
Amikor először kinyitottam, nagyon tetszett mindegyik szín. Igaz a Sugarplumot csak azért rendeltem, mert mondta, hogy ez a négy van neki jelenleg, gondoltam, jöjjön akkor mind. Már az első kipróbálásnál beleszerettem. Gyönyörű mindegyiknek a színe és szerintem nagyon különleges.

 A csomagolása egyszerű. Kis tégelyeket kapunk, a tetején a szokásos kis lyukas műanyag fedővel, amiből lehet töltögetni. Természetesen volt rajta védőfólia, amit nagyon gyorsan le is szedtem, úgyhogy már szép maszatos az egész :) A kupakon a név és 3 csillagocska van, sajnos a szín neve csak az alján van feltüntetve. Egyébként tetszik, hogy átlátszó a tégely, mert jól látható, hogy mi van benne.

 Én a Mystery (1), a Sugarplum (7), az Enigma (13) és az Inky (18) árnyalatot rendeltem meg. 

 És most a nagy leleplezés: nézzétek meg őket alap nélkül és alappal. Alap nélkül is nagyon szépek, de kipróbáltam alappal és alig hittem a szememnek, hogy mennyit dob rajta. Annyira szépek.
Sorban balról jobbra: Enigma, Mystery, Inky, Sugarplum
Ez az alap nélküli közelebbről
 Ez pedig alappal.

Szerintem szuperek. Könnyű használni őket, akár ecsettel, akár applikátorral (a képeken az ujjammal csináltam a mintákat).
Az Enigma egy nagyon szép középzöld, engem a fenyőre emlékeztet, olyan karácsonyi hangulatú szín. Nagyon szépen fénylik, szerintem nagyon egyedi.
A Mystery egy átmenet a zöld és a szürkéskék között, tényleg kicsit misztikus.
Az Inky egy nagyon szép kékes árnyalat egy kis szürkés beütéssel.
A Sugarplum pedig hasonló, mint a Sleek rose gold pirosítója. Alapvetően egy rózsaszín árnyalat arany csillogással. Az első képen látszik, hogy egy szögből inkább rózsaszínes, más szögből teljesen aranyszerűnek látszik. (Amúgy ezt kipróbáltam egy átlátszó ajakbalzsam fölé a számra ujjal felvinni, hát meg kell mondjam, csodaszép!) Igyekszem minél előbb fotót is hozni róluk, akció közben :)
Biztosan be fogok még szerezni pár árnyalatot.

CONVERSATION

8 comments:

Nóra said...

gyönyörűek!

Koch-Babics Évi és Koch László said...

Én az Inkybe szerettem bele! :)

Kinga said...

Jajj de erősen pigmentált mind. Az Inky a legszebb szerintem is!

Thündérke said...

annyira gyönyörűek :$ és ennyi pénzért jól jártál velük :) nekem csak egy palettám van tőlük, de annyira imádom :)

Makeupcakes said...

Szépek nagyon!

Pebbles said...

Nekem is van tőlük 3 pigmentem. Az egyik az Inky, amilyen neked is van. A másik kettő pedig az Angel (15-ös), az ilyen ezüstös-világosszürkés, és a Lustrous (14-es), az pedig zöld színű, de van egy kis arany beütése. Nehéz leírni az árnyalatokat, de mindhármat nagyon szeretem. Szépek!
Pirosítóm is volt tőlük, pont a napokban fogyott ki. Annak a neve "2 Petal".
Egy átlátszó fedőlakkom és egy pirosítóecsetem is van még tőlük.
Mást még nem próbáltam, de ezek közül mindennel meg vagyok elégedve, ajánlom neked is. :)
Ja, és persze tényleg jó árban vannak! :)

Anonymous said...

My spouse and I absolutely love your blog and find nearly all of your post's to be exactly what I'm looking for.
Would you offer guest writers to write content
available for you? I wouldn't mind writing a post or elaborating on many of the subjects you write related to here. Again, awesome web log!

Here is my homepage ... new cellulite treatment

Anonymous said...

rosacea laser treatment Mountlake Terrace

My blog - Pennville laser treatment rosacea

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...