Kedvencek beauty guruim

Azt hiszem a Youtube-os kalandozásaim ébresztettek rá arra, hogy én is akarok blogolni, úgyhogy ideje említést tenni a felfedezett gurukról. Imádok sminkes, hajas videókat nézni, ezért nagyon sok csatornára fel is iratkoztam, de most összegyűjtöm nektek a kedvenceimet, akiknek szinte minden videóját nagyon kedvelem és rendszeresen meg is nézem, ha újat töltenek fel. Természetesen, ahogy mondta, sokan vannak, úgyhogy következzen a top 5.

1. Legjobb sminkvideók, legszimpatikusabb személyiség - pixi2woo (Tanya Burr)

Egy 22 éves angol sminkes lány, akinek rengeteg rajongója van. Nagyon szeretem őt. Ő az abszolút favoritom. Nagyon szeretem a stílusát, azt, hogy mindig kedves és vidám. Nagyon tetszik, hogy a brit angolt beszéli, amit szerintem sokkal jobb hallgatni, mint az amerikait. Csodás és nagyon változatos sminkeket készít: van hétköznapi, sztárok inspirálta és rengeteg bulis sminkje is. Szuperül megmutatja és elmagyarázza amit csinál az elejétől a végéig.


Ez a smink is gyönyörű szerintem, pedig nem is bonyolult. Valószínűleg a péntekre el is készítem, mert Zsófival otthon hagyjuk a fiúkat és csajos estét tartunk. 



2. Legjobb hajas videók- Cinthia Truong 

Ő is nagyon szimpatikus, nagyon jól érthető videókat csinál. Vannak egészen egyszerű hétköznapi frizurái, de alkalmiak is bőven akadnak. Nagyon kreatív és látványos. Szereti a fonásokat variálni.





3. Legszerethetőbb testvérpár - LuxyHair (EverythingLuxy)

Ketten viszik a csatornát: Mimi és Leyla. Szintén szuper hajas videókat készítenek, de vannak outfites és sminkes videóik is.






4. Legjobb outfitek - Superficialgirl




Ő leginkább outfites videóket készít, de nagyon szeretem, mert mindig olyan vidám, színes, mégis nagyon elegáns. Azt hiszem korábban Máltán élt, de nemrég visszaköltözött Dél-Afrikába. Hát igen, jó neki :) Inkább a blogját érdemes nézegetni, a videók kevésbé érdekesek. Igényes fotói és jó szettjei vannak.


+1: Legjobb sminktárolási, rendszerezési tippek- EnKore (Koren Zander) Makeup

A pasi egy profi sminkes, aki többek között a New York-i divathéten is dolgozott. Leginkább hasznos tippeket, tárolási ötleteket szoktam a videóiból ellesni.


CONVERSATION

1 comments:

Poppy Vintage said...

Szia! Kaptál egy díjat tőlem.
Itt megnézheted:
http://www.poppyvintage.net/2012/02/dijzapor-versatile-blogger.html

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...