Régiből újat

Nemrég az AVON-nál volt egy akció, amelynek keretében a tanácsadónők olcsón vehettek különböző kiegészítőket a forgalomtól függően azt hiszem. Nos, a lényeg, hogy hozzánk egy óra jött, piros szíjjal, ami, hogy őszinte legyek, elég csúnya volt. Na, gondoltam, ennek is sok értelme van, úgysem fogom hordani, tök gázul néz ki. Aztán gondoltam egyet, alaposabban megnéztem és a feje, tehát maga az óraszerkezet és a számlap nekem nagyon tetszik, szóval csak a szíj, ami nem. Így, eldöntöttem, hogy annyit simán megér,hogy vegyek rá egy szép szíjat, egy fehéret. Úgyis szerettem volna egy fehér-arany színű órát. Végül az első órásnál, ahova bementem, találtam is egy szép fehéret, ráadásul arany csattal, ami illik a számlaphoz és a bácsi fel is "szerelte" nekem egy pillanat alatt. A szíj 1600 Ft volt, de azt hiszem bőr, szerintem megérte. Nekem legalábbis nagyon tetszik a végeredmény. Nektek melyik tetszik jobban?

 Elfelejtettem előtte képet csinálni, ezért most rátettem csak úgy az eredeti szíjat, hogy nagyjából lássátok, hogy miből mi lett :)
 Az új direkt vékonyabb, szerintem elegánsabb és szebb lett

 A szerkezet szerintem szép. Főleg a kis kövek benne




CONVERSATION

5 comments:

Coco - Chanel said...

Nekem sem tetszik nagyon az eredeti szíj, a (kígyó)bőr mintázat miatt, bár a színe jó. És szerintem is szebb és elegánsabb lett a fehér szíjjal :)
Én is ki szeretném most cseréltetni majd egy órám szíját, de még gondolkodom rajta.. *Chanel

Thündérke said...

nagyon szép lett ezzel a fehér szíjjal :$ az eredeti elég csúnya volt , nem tudom, hogy gondolta az Avon... :D

toppencs said...

nekem 3 éve egy esprit órám van hófehér szíjjal indult, de ma már egy csoki barna bőrszíja van :) imádom. mindig olyan érzés mintha új órám lenne. ez az óra fehér szíjjal gyönyörű szép!!!^^

Koch-Babics Évi és Koch László said...

Uhh, a piros szíj...krokodil is, piros is, ezzel így külön nem lenne gond, de így valahogy nagyon nem az igazi!
Viszont a fehér nagyon jó, szépségeset választottál! :)

Anett said...

A piros gagyi hatàsú volt :) de ezzel a fehérrel letisztult elegáns lett. Jó ötleteid vannak!

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...