SIX ékszerek- AKCIÓ

Lányok, tegnap végeztem a vizsgáimmal (remélem az utolsó is sikerült... írásbeli, még nincs eredmény), ezzel tehát lezárultak az egyetemi éveim, hiszen már "csak" a szakdolgozat védés és az államvizsgák vannak hátra. (Ha valaki esetleg nem értené miért többes számban írom, nálunk 5 darab államvizsgatárgy van: büntetőjog, polgári jog, alkotmányjog, közigazgatási jog és állam- és jogbölcselet. Az államvizsga időszak pedig 11 hét !!! Előre rettegek. Na mindegy :)) 
A lényeg, hogy tegnapra a nagy nap ellenére nem terveztem vásárlást, de hát mégis úgy alakult, hogy a boltokban kötöttem ki.Természetesen most is mindenhol akciók és leárazások vannak. Ruhát nem találtam semmi jót, ékszert viszont annál többet. Általában sajnálom kiadni a bizsukra darabonként az 1500-3000 árat, amit sokszor elkérnek, ha van is akció (550,- 800,- stb. áron) akkor is háromszor meggondolom, hogy mit viszek el, mert a sok kicsiből egy szép nagy összeg tud kikerekedni. Általában ennek mindig az a vége, hogy 1-2 napig bánom, hogy otthagytam az adott fülbevalót, karkötőt vagy éppen gyűrűt.  Na ez most nem így volt. :) A SIX ékszerekhez nagyon jó áron lehetett hozzájutni: 250,-ért és 550,-ért már nagyon szuper dolgok voltak. Elsősorban ezek közül válogattam. Soha nem láttam 250,- ért ilyen jó cuccokat, úgyhogy most az egyszer tényleg úgy voltam vele, ezt nem hagyhatom ki, amúgy is jön a szülinapom, úgyhogy jól bevásároltam. 
Az eredmény:
- 1+4 gyűrű (az utóbbi esetében a 4 db együtt volt 550,-)
- 4 karkötő
- 5 nyaklánc
- 9+2 fülbevaló
(Huh, de soknak hangzik így összeszámolva...)

Nagyon helyes kis zacskóban kaptam
Csoportkép

 Nyakláncok
 Karkötők



 Gyűrű
Fülbevalók
 még több fülbevaló...



 Ezeket még korábban vettem, de szintén az akció részeként (550,-/pár)
 Ez a 4 gyűrű együtt volt 550,- 
Nézzétek a madárkásat...emiatt vettem meg :)

Szerintem a héten még biztosan tart az akció, nézzetek körül Ti is. Ilyen áron nagyon megéri. Egyébként én az Aréna Plázában voltam a SIX-ben illetve a C&A-ban és ott találtam ezeket.

CONVERSATION

13 comments:

toppencs said...

Szia ! lehet h ez vicces , de én még soha nem hallottam a SIX nevű boltról... győri vagyok és szerintem itt nincs?! :// de nagyon szép és jó minőségű darabokat vettél:))) az ára pedig parádé !

Fanni said...

Húúú igazi kincsesbánya!Szép dolgokat vettél és a legjobb hogy jó áron :)
Én is szétnézek majd a SIX-nél

Ritu said...

ááááhhhhhhh :D csodaszépek! imáádoommm a bizsukat, egyszerűen boldoggá tesznek :D náluk csak C&A-ban vannak SIX ékszerek, most ott is leárazás van, csak sajnos nem ennyire :( a lógós fülik közül az utolsó előtti nekem is megvan, a lógós elefántosat meg kinéztem, de nem vettem meg végülis :)
Én is zsákmányoltam párat múltkor:

http://sminkterapia.blogspot.com/2012/01/szerzemenyek-hataron-innen-es-tul-sok.html

Csipkelány said...

Gubo 23: Nálunk is nemrég jelent meg. Eddig az Árkádban és az Arénában láttam. De egyébként ha jól tudom, ezeket a típusokat árusítják a C&A-ban és pl. az Orsay-ben is. Lehet, hogy Győrben tényleg nincs :( Kár.
Fanni, Ritu: Köszönöm. Egyébként én is csodálkoztam, hogy ekkora akció van. És tényleg nem csak a gagyikat akciózzák le 250-re, hanem szerintem szép darabokat. A végösszeg kicsit sok lett, de máskor úgysem vásárolok itt, meg aztán inkább most, mint eredeti áron :)

Thündérke said...

Hú jól bevásároltál :O de én is így tettem volna , ennyi pénzért :) mert én sem szoktam kiadni bizsuért 1000 Ft.-okat :D

Kinga said...

Huhh mennyi gyönyörűség egy helyen. Melyik sixben vetted őket? Én is akarok olyan kék karkötőt!!!

Csipkelány said...

Kinga: Az a karkötő türkizes kék, a kép nem adja vissza teljesen jól. De természetesen szép. :) Pesten, az Aréna Plázában lévő SIX-ben vettem azt a kéket. Volt egy egész állvány akciós cucc. Viszont sokat a C&A-ban vettem, szóval ott is körülnézhetsz.

Panni said...

Nagyon jó vásárt csaptál! :)

Coco - Chanel said...

A szívecskés nyaklánc és a baglyos karkötő nagyon-nagyon tetszik, de minden csodaszép :) Annyira sajnálom, hogy nálunk nincs külön üzletük.. *Chanel

Makeupcakes said...

Nagyon szép dolgokat vettél, és milyen áron...! Megérdemled őket!:)

Kökörcsin said...

Jujj de csudijókat vettél! *.* Ilyen six hol van?

Csipkelány said...

Boglárka: én az Aréna plázában és az Árkádban tudok ilyen boltról (Pesten).

zsofi87 said...

Basszus, az Árkádban is van? :O Pedig ott voltam ma...na, ha ezt tudom...

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...