Decemberi kedvencek

 Gyorsan összeszedtem a decemberi kedvenceimet, kissé elkésve. De hát ilyen ez a vizsgaidőszak sajnos :(


 Synergen alapozó (Sand 03): akciósan vettem nevetséges áron (kb. 300 Ft), először bronzosításra akartam, de kiderült, hogy nem is olyan sötét, mint ahogy gondoltam, úgyhogy alapozóként kezdtem használni. Kellemes érzésű, nem ragacsos felvitel után. Ez nagyon tetszik benne. Állítólag antibakteriális hatása is van.

AVON magix sminkalap: mostanában elkezdtem alapozó alá használni, hátha tartósabb lesz tőle és egyenletesebb lesz a bőröm. Azt hiszem használ (már amennyire ez nálam lehetséges). Nagyon fura textúrája van egyébként, olyan matt krémes, leírhatatlan :) Tényleg simává teszi a bőrt és mintha mattitana is egy kicsit.

AVON naturals ápoló balzsam: ezt csak a számra szoktam használni, mert teljesen olyan az állaga, mint egy ajakbalzsamnak. Kellemes mézes illata van. Egyetlen hátránya a csomagolás, én nem szeretek annyira belenyúlkálni az ilyesmibe ujjal, mert mindig vigyázni kell, hogy ne a körmöm alatt landoljon az egész.

 Color Trend szemceruza (AVON, Navy& Balck és Silver&Black): korábban volt róluk bejegyzés. Nagyon kellemes, puha mindkettő. A fekete igazi sötét fekete, a színes felük pedig nagyon szép. Könnyű velük dolgozni és hatalmasak :) http://csipkelany.blogspot.com/2011/12/navy-silver-and-black.html

Pár ecset, amit mostanában sokat használtam: Essence smokey eye ecset (satírozó), AVON tusecset, ferde ecset szemöldökhöz, és egy sima lapos ecset, amit a pigmentekhez használtam mostanában.


 AVON super Curl szempillaspirál és Yves Rocher szempillaspirál: előbbi szépen íveli a pillákat, utóbbi jól meghosszabbítja. Szép fekete mindkettő. Az utóbbi kicsit ragad és anyukám szerint csipi a szemet, ha belemegy :) + szempillagöndöritő: mostanában majdnem minden alkalommal használom.

AVON rúzs (sunkissed ginger): hosszantartó hatású rúzs. Kellemes krémes az állaga, hétköznap is hordható, mégis különleges szín. Egyből beleszerettem :) http://csipkelany.blogspot.com/2012/01/sunkissed-ginger.html



 Sleek pirosító (Rose gold): nagyon szépen pigmentált pirosító. Az ünnepi hangulat miatt sokat használtam, mivel szép arany fényű csillogást ad.  http://csipkelany.blogspot.com/2011/10/sleek-rendeles-es-velemeny.html

Sleek Storm paletta: ez is nagyon jól pigmentált. Elsősorban a natúrabb, világosabb árnyalatokat használtam. A sötétekhez még idő kell. (sajnos az egyik szín megsérült :( )  http://csipkelany.blogspot.com/2011/10/sleek-rendeles-es-velemeny.html




Végül egy házi készítésű ajakradír cukorból, mézből és fahéjból. :)

CONVERSATION

5 comments:

Ivcsi said...

erre a saját készítésú ajakradírra kíváncsi lennék.hogy készítetted?

Csipkelány said...

Ivcsi: Semmi extra, összekevertem egy kevés mézet egy kis cukorral (hogy olyan kellemes, krémes állaga legyen), adtam hozzá tetszés szerint fahéjat, meg egy kis szerecsendiót és egy pár csepp rum aromát is. Jól zárható kupakú műanyag tartóba tettem. Kb. ennyi. Amit eddig negatívumként tapasztaltam vele, hogy "állás" közben a méz feljön a tetejére és az alján megül jobban a cukor (lehet, hogy sok mézet raktam... ilyenkor érdemes felkeverni vagy jobban belenyúlni). Rajta is hagyhatod pár percig a szádon, mert a méz nagyon jót tesz neki. Régebben kenegettem simán mézzel is a számat, de most nem birok megmaradni nyugton :) Vagy lenyalom idő előtt.

Thündérke said...

de megenném az ajakradírodat *-*

Koch-Babics Évi és Koch László said...

Hát ez az ajakradír szenzációsan hangzik, én is valami kis téli süti ízesítéséhez tudom elképzelni leginkább. :):)
Az essence smokey eyes ecset nekem is megvan, de nekem valamiért nem vált be.:( Lehet, hogy én vagyok túlságosan béna még, nem tudom, lehet, hogy csak ki kell tapasztalnom még jobban...nekem az a tapasztalatom, hogy túlságosan "szétszórja" a szemhéjpúdert, és mivel eddig mindig csak fekete és sötét árnyalatok felvitelére használtam, ez elég bosszantó volt.:S Te mire használod?

Ivcsi said...

Köszi:) Azt hittem,hogy olvasztani is kell,mert olyan karamellizált színe van,de akkor kipróbálom,mert problémás a szám:S bár most a Vichy ajakápoló csodát művelt,de mindenképp megcsinálom,kösziii:)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...