Lipsticks Part 1 - világos, tavaszi árnyalatok

Mivel az idők során elég sok rúzst sikerült összegyűjteni, ezért gondoltam csinálok egy kis összefoglalót, hátha valakinek segít a választásban. Annak ellenére, hogy ennyi van, még most is úgy érzem, hogy van néhány árnyalat, ami hiányzik. Ez valószínűleg amiatt lehet, hogy sok hasonló színem van. De ez a poszt nekem is jó azért, hogy lássam, mi van itthon és amiből már kevés van, azt igyekszem elhasználni, mert van olyan, amiben már alig van, mégsem jutok el a végéig, csak félre van dobva. 

A mai alanyaim:
AVON extra lasting - Sunkissed Ginger
AVON - Champagne Shimmer
L'oreal Made for Me Naturals - Cashmere
AVON mini duo lipstick - Gold dipped
Hengfang long lasting - 78
NYC - Rose gold
AVON Colordiasic - Can't resist coral




 Balról jobbra: AVON- Sunkissed ginger, AVON- champagne shimmer, L'oreal -Cashmere, AVON - Gold dipped, Hengfang -78, NYC- Rose gold, AVON- Can't resist coral

AVON- Sunkissed ginger

Nagyon szép, világos, krémes árnyalat. Szépen fed, bár nem teljesen, ami nem is baj. Nekem tetszik a színe.  Kellemesen krémes és sűrű, szépen megmarad. Tényleg hosszan tartó hatása van. Nincsenek benne csillámok, enyhe természetes fényt ad. 
A jelenlegi katalógusokban már új árnyalatok szerepelnek, új csomagolásban. Ezeknek az ára most 899,- Ft.




 AVON- Champagne shimmer

Ez valami ősrégi AVON rúzs, már nem kapható, de nekem még maradt belőle egy kicsi. Az illatát imádtam mindig is, mert olyan kellemes tavaszi virág illata van (talán ibolya?). Nagyon krémes és puha, tele van finom csillámokkal. Viszont nem túl tartós.




 L'oreal - Cashmere

Nagyon jó kis rúzs, gyönyörű, csillámos színnel. Ez is kellemesen krémes, elég szépen megmarad a számon, főleg a csillámok, amiket mindenhol otthagyok (pl. Áronon, felemelő, amikor a borostája csillámlik a napfényben :D). Teljes áron nem biztos, hogy megvenném, de csak azért, mert nem szívesen adok ki ennyit egy rúzsra, viszont akciósan, azt hiszem 500,- Ft-ért teljesen megérte. 




 AVON-Gold dipped

Ez szintén valami nagyon régi rúzs maradványa :) Az egyik fele egy ajakápoló volt, ami már rég elfogyott, a másik pedig ez a szép aranybarna szín, ami őszintén szólva hónapokig vetődött ide-oda, míg most rájöttem, hogy nagyon szép. Főleg napbarnított bőrön tudnám elképzelni, de így is csodás. Nagyon szépen fed, nincsenek benne durva csillámok, csak pici, aprók, ettől lesz kellemes, aranyhatása.
Szintén nem kapható már.




 Hengfand -78

Ezt a rúzst azt hiszem 290,- Ft-ért vettem. Ennyit simán megér. Nagyon jó színe van, elég szép a fedése is, bár a tartósságát még nem teszteltem. Kellemes, enyhén csillogó, rózsás árnyalat.





 NYC- Rose gold

Nagyon gyönyörű aranyfényű rózsaszín, ami hasonló a Sleek rose gold pirosítójához, ezért is ezt vettem meg. Hátránya, hogy nem lehet teljesen visszahúzni a rúzst, ezért óvatosan kell ráhelyezni a tetejét. Szépen fed, nagyon krémes, jó használni és nagyon különleges ez az árnyalat.
Kb. 5-600 Ft-ért lehet megvenni Rossmannban.




AVON- Can't resist coral

Kicsit édes illatú, korall színű rúzs. Szépen fed és tartós is. Nagyon krémes, kicsit vizes az állaga, de ez nem baj, könnyű felvinni. Pont az állaga miatt lehet enyhe fedéssel, és többszöri áthúzással erősebb fedéssel is használni. Aki ódzkodik a pirostól, de szeretne egy friss, tavaszi árnyalatot, annak ez jó választás lehet.



CONVERSATION

2 comments:

Thündérke said...

Nagyon tetszenek:$most már be kell szereznem egy NYC-os rúzst :$

Enci said...

Szépek :) A legjobban az AVON- Sunkissed ginger árnyalata tetszik :)

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...