Lipsticks Part 2 - Rózsaszínek

A mai alanyok:
Rival de Loop - 52
Essence- Glam girl
AVON Pink Crystals- Pink Sapphire
AVON 24 k white gold - Glistening Rose
AVON Cynthia Rowley -Rose petals
Thian Muo -010
AVON Színmegújító rúzs - Instant mocha 




 Balról jobbra: Rival de Loop - 52, Essence- Glam girl, AVON Pink Crystals- Pink Sapphire, AVON 24 k white gold - Glistening Rose, AVON Cynthia Rowley -Rose petals, Thian Muo -010, AVON Színmegújító rúzs - Instant mocha 

Rival de Loop- 52

Enyhe, hideg rózsaszín árnyalata van. Nem túl erős a fedése, de kellemes viselni. Különösebben illata nincs. Azt hiszem, már ezt sem lehet kapni. Régen a Rossmannban volt. 



 Essence- Glam girl

Egyszerű, középrózsaszín árnyalat, brutális csillogással. Nagyon sok benne a csillám, emiatt hamar darabos érzetet kelt. Hátránya még, hogy melegben nagyon hamar "olvad", ezért nyáron nem biztos, hogy a legjobb. inkább tavasszal.



  AVON -Pink Sapphire

Bevallom őszintén, nem nagy kedvenc, ezzel is az a bajom, hogy túl nagy csillámok vannak benne, fura érzés, nem rossz, de nem is a szívem csücske. A szín elég különleges egyébként, kicsit színjátszós. Jelenlegi katalógusban 1149,- Ft.



AVON - Glistening rose

Ez sokkal kellemesebb testvére az előzőnek, több benne a szín, kevesebb a csillám. Sokkal egyenletesebb, szerintem szebb is. Nagyon szép a fedése és tartósabb is, mint az előző. 




AVON-Rose petals

Nagyon szépen fedő, tartós rúzs. Kellemesen krémes és nem szárit. Nincsenek benne csillámok, csak enyhe fényt ad. Nagyon szeretem, alig van már belőle.



Thian Muo- 010

Meglepően erős fedésű rúzs, kicsit szárit. Nem valami krémes, de jól kenhető azért. Állagra nem a legjobb, viszont a fedése mindegyik más rúzsomat lekörözi. Elég erőteljes árnyalat, de szerintem szép. Igaz, nem viselem túl gyakran. 290,- Ft-ért vettem. 




AVON- Instand mocha

Teljesen olyan, mint a Rose petals (azt hiszem mindkettő színmegújító rúzs), tehát ez is nagyon kellemes, krémes és jól fed.  A szín elég erős rózsaszín, kis korallos beütéssel. Tavaszra nagyon szép.





CONVERSATION

5 comments:

Anonymous said...

Miért kell mindegyik rúzs mintához a nyitott száj?? Kicsit furi.

Anonymous said...

Az utolsó avonos rúzs nagyon szép :)

Anonymous said...

NEEE,megint ott vannak a kis szőrikék a szád felett! miért? :(

zsofi87 said...

Első kommentelő: azért kell a nyitott száj, mert ha megfigyeled ilyenkor az ember ajka nem olyan "feszes", és így másképp esik rá a fény. Egyébként pl. Avon katalógusban is nemegyszer ilyenek a képek, nem értem mi bajod van ezzel. Direkt olyan képet csinált, hogy csak a szája látsszon, egy bambán néző szempárral lenne esetleg "furi", hogy a te szavaiddal éljek.
Harmadik kommentelő: Mi a f*szomért kell ilyeneket írni? Főleg mert baromságot beszélsz. Ja, de persze név és arc nélkül könnyű a másikat fikázni...ez csak téged minősít.

Csipkelány said...

Zsófi: Köszi :)
Első névtelen: Valóban azért, amit Zsófi is irt, mert másképp látszik a szín, és inkább felteszek több képet, minthogy csak egyet, amiből aztán egy érdeklődő nem tudja eldönteni, hogy most akkor ez végül is milyen. Magamból kiindulva, én szívesebben megnézek egy olyan oldalt, ahol sok kép szerepel az adott termékről, többféle "közegben", mint ahol egyet feltesznek, amiből jó esetben látszik valami.
Második névtelen: Köszönöm.
Harmadik névtelen: Nem tudom ez miért zavar Téged. Engem nem zavar. Őszintén szólva, ha "normális" méretben az egész arcomat nézi valaki, fel sem tűnik neki (szerintem) és nekem sem, hogy ott vannak a "szőrikék", éppen ezért (mivel nem látszik, hacsak nem nagyítóval közelítesz meghatározott szögből) nem éreztem szükségét soha, hogy leszedessem.

Like us

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...